Τα αποκαλυπτήρια της Monopoly της Θεσσαλονίκης (pic)

Gazzetta team
Τα αποκαλυπτήρια της Monopoly της Θεσσαλονίκης (pic)
.Την παγκόσμια πρεμιέρα της έκανε η monopoly Θεσσαλονίκης, χθες το βράδυ στην 81η ΔΕΘ

Το θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών, όπου περιλαμβάνονται γνωστά τοπόσημα, μνημεία, κτίρια, ξενοδοχεία, αθλητικά στάδια και δρόμοι της Θεσσαλονίκης. Από τον Λευκό Πύργο μέχρι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και από την Πλατεία Αριστοτέλους μέχρι το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, όλη η πόλη βρίσκεται στη Monopoly. Μέρι τώρα η Winning Moves, δημιουργός της Monopoly Θεσσαλονίκης κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο του παιχνιδιού, για να το αποκαλύψει στην πόλη και μάλιστα μέσα στην Έκθεση.

O Mr. Monopoly είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο και είχε ζητήσει από τους ίδιους τους Θεσσαλονικείς να προτείνουν ιδιοκτησίες της πόλης, προκειμένου να συμπεριληφθούν στη νέα ειδική έκδοση Monopoly Thessaloniki.

Μάλιστα, στην νέα έκδοση του, το παιχνίδι, εκτός από διάσημα μνημεία και σημεία της Θεσσαλονίκης, διαθέτει και διάφορες τοπικές επιχειρήσεις και οργανώσεις με τις οποίες συνεργάστηκε η εταιρεία για τη δημιουργία του.

Έτσι, σημεία όπως η Εγνατία, η Τσιμισκή, η πλατεία Ελευθερίας, η ΔΕΘ και το Μακεδονία Παλλάς, αρχαιολογικοί χώροι όπως η Ροτόντα και τα τρία μεγαλύτερα γήπεδα της πόλης, η Τούμπα, το Καυτανζόγλειο και το «Nick Gallis Hall»... στολίζουν» το ταμπλό, ενώ δεν λείπουν και εταιρίες όπως η Shell, αλλά και ο ΟΣΕ.

Μάλιστα, η Winning Moves προετοιμάζει άλλη μια πρωτιά για τη Θεσσαλονίκη, ένα τουρνουά Monopoly το οποίο θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα τον Νοέμβριο. Η Winning Moves θα διοργανώσει για μια χρονιά, στο πλαίσιο της Monopoly Thessaloniki, ένα event στο οποίος ο καθένας που το επιθυμεί και είναι λάτρης της Monopoly, θα μπορέσει να ανταγωνιστεί με φίλους και γνωστούς στο αγαπημένο του παιχνίδι.

Πάντως, σε ότι αφορά το δικό του προσωπικό αγαπημένο μέρος της Θεσσαλονίκης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης Monopoly της Winning Moves δήλωσε φαν της πλατείας Αριστοτέλους, καθώς την επισκέφθηκε τον περασμένο Ιούνιο και την περιέγραψε ως... καταπληκτική.

«Για μένα όμως η Θεσσαλονίκη είναι οι άνθρωποι της, είναι πολύ ευγενικοί, αληθινοί και εξυπηρετικοί, κάτι το οποίο δεν έχω δει ποτέ σε τόσο μεγάλη πόλη, μια πραγματική θετική στάση απέναντι στη ζωή. Θα την επισκέπτομαι ακόμη συχνότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη μεγαλύτερη πρόκληση στην βιομηχανία των επιτραπέζιων παιχνιδιών, ο κ.Vukovic εξηγεί ότι αυτή είναι η εταιρεία να συμβαδίζει με τη ζήτηση, καθώς τα social media, αλλά και η τεχνολογία, έχουν επιτρέψει στην βιομηχανία να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.

«Δυστυχώς, ζούμε σε έναν κόσμο όπου είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, αλλά ουσιαστικά, αποσυνδεδεμένοι ένας από τον άλλον. Η Winning Moves δημιουργεί παιχνίδια με ειδικές εκδόσεις προκειμένου να προσελκύσει ανθρώπους με ποικίλα ενδιαφέροντα, από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το ποδόσφαιρο κα και με αυτό τον τρόπο να εφαρμόσει αυτές τις θεματικές σε παιχνίδια όπως η Monopoly, Top Trumps, Guess Who και άλλα», δήλωσε ο Διευθυντής Ανάπτυξης Monopoly της Winning Moves.

Πηγή κειμένου: voria.gr