Συγγενής του διαρρήκτη παρέδωσε τα κλοπιμαία!

Gazzetta team
Συγγενής του διαρρήκτη παρέδωσε τα κλοπιμαία!
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, αλλά ο νεαρός δεν απέφυγε την παραπομπή στον εισαγγελέα.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, όταν είδαν ένα στενό συγγενικό πρόσωπο του νεαρού δράστη πέντε διαρρήξεων να καταφθάνει στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης και να τους παραδίδει το μερίδιο του 20χρονου από τα κοσμήματα που είχε κλέψει μαζί με τέσσερις συνεργούς του!

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, αλλά ο νεαρός (που είχε συλληφθεί και το 2014 για συμμετοχή σε σπείρα με διακεκριμένες κλοπές) δεν απέφυγε την παραπομπή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την ίδια κατηγορία, η οποία βαρύνει ακόμη έναν 24χρονο επίσης σεσημασμένο διαρρήκτη και άλλους τρεις συνεργούς τους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και αναζητούνται.

Το βράδυ της Κυριακής, οι δράστες είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο σε ένα σπίτι στην Πάτρα και είχαν αρπάξει κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ, μέρος των οποίων παραδόθηκε στους αστυνομικούς από τον συγγενή του 20χρονου. Ωστόσο, στην προανάκριση προέκυψε ότι τα μέλη της σπείρας δρούσαν από τις 30 Απριλίου του 2012 και είχαν διαρρήξει τουλάχιστον άλλα τέσσερα σπίτια στις περιοχές Ρίο, Αραχωβίτικα, Άγιος Βασίλειος και Μιντιλόγλι και είχαν κλέψει συνολικά 500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 23.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr