Έξω φρενών ο Αντώνης Ρέμος με την ΕΡΤ (vid)

Gazzetta team
Έξω φρενών ο Αντώνης Ρέμος με την ΕΡΤ (vid)
«Σήμερα βλέπω τρεις κάμερες με το ζόρι, ένα πράγμα που εμένα σαν καλλιτέχνη και σαν πολίτη αυτής της χώρας με θλίβει ιδιαίτερα».

Την έντονη ενόχληση του εξέφρασε ο Αντώνης Ρέμος με την εξέλιξη των τηλεοπτικών αδειών και το γεγονός, ότι το κανάλι της ΕΡΤ δεν κάλυψε τη συνέντευξη τύπου που έγινε πριν από λίγες μέρες για τη μεγάλη συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου με την Μαρινέλλα και τον ίδιο στο Θέατρο Πέτρας.

Σήμερα το βράδυ πραγματοποιείται η τελευταία συναυλία με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Μαρινέλλα και Αντώνη Ρέμο, ενώ ο τελευταίος πριν από λίγες μέρες μίλησε με πικρία για την ΕΡΤ, αποθεώνοντας τα ιδιωτικά κανάλια και δείχνοντας την συμπαράσταση τους.

«Σήμερα βλέπω τρεις κάμερες με το ζόρι, ένα πράγμα που εμένα σαν καλλιτέχνη και σαν πολίτη αυτής της χώρας με θλίβει ιδιαίτερα. Εύχομαι του χρόνου αν θα μείνει μόνο η ΕΡΤ από τον εθνικό τηλεοπτικό φορέα της χώρας, να καλύψει. Αν δεν είναι σημαντική η συναυλία που ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει το έργο 50 χρόνων με την Μαρινέλλα ως τραγουδίστρια και με τον Αντώνη Ρέμο… Εκτός αν δεν θέλουν να υπάρχει καμία ενημέρωση για τον κόσμο» είπε ενοχλημένος ο Αντώνης Ρέμος.

Για τα ιδιωτικά κανάλια και τις τηλεοπτικές άδειες ο Αντώνης Ρέμος τοποθετήθηκε:

«Στα κανάλια που θα “σβήσουν” ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί το οφείλω σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν σε αυτούς τους σταθμούς, σε όσους ήταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Για αυτούς τους σταθμούς, που για άλλους λόγους και όχι γιατί οι ίδιοι φέρουν ευθύνη, αυτή τη στιγμή έχουν πρόβλημα επιβίωσης και θα χάσουν τη δουλειά τους. Εγώ τους συμπαραστέκομαι και ό,τι μπορώ να κάνω από μέρους σας και θα σας στηρίζω πάντα και θα σας ευγνωμονώ για πάντα».

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε επίσης, στην κάμερα του Happy Day και εξέφρασε την στήριξη του για τις ώρες ανασφάλειας που περνάει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Πηγή: toratora.gr