Συγκλονίζει η καμπάνια της αστυνομίας του Οχάιο κατά των ναρκωτικών (pics)

Gazzetta team
Συγκλονίζει η καμπάνια της αστυνομίας του Οχάιο κατά των ναρκωτικών (pics)
Να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη σχετικά με το ζήτημα των ναρκωτικών θέλησαν οι Αρχές του Οχάιο κι έτσι δημοσίευαν «σκληρές» εικόνες που δείχνουν δύο γονείς χρήστες ναρκωτικών να βρίσκονται λιπόθυμοι στο αυτοκίνητο, ενώ στο πίσω κάθισμα βρίσκεται το παιδί τους.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να δείξουμε την σκληρή πλευρά των ναρκωτικών. Αισθανόμαστε ότι τα παιδιά που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση, μας έχουν απόλυτη ανάγκη», αναφέρει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η αστυνομία και προσθέτει:

«Αυτό το παιδί δεν ακούγεται, και δεν μπορεί να πει όσα ζει, αλλά ελπίζουμε ότι αυτή η ιστορία θα αναγκάσει κάποιους να το σκεφτούν πολύ καλά πριν κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών».

ohio-narkwtika

Η απόφαση ελήφθη από κοινού με τις δημοτικές και δικαστικές αρχές, με αφορμή ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας χρειάστηκε να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο οδηγό. Ζευγάρι που είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, με τον οδηγό μετά βίας να καταφέρνει να σταματήσει το αυτοκίνητο, ακριβώς πίσω από ένα σχολικό λεωφορείο, την στιγμή που αποβιβάζονταν δεκάδες παιδιά.

Ο αστυνομικός κάλεσε ασθενοφόρο, και οι γιατροί κατάφεραν να συνεφέρουν το νεαρό ζευγάρι. Το ζευγάρι συνελήφθη, με την υπόθεση να φτάνει στις δικαστικές αίθουσες.

ohio-narkwtika1

Ωστόσο, η κίνηση αυτή των αρχών έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, με ορισμένους να κάνουν λόγο πως αντιτίθεται σε προσπάθειες για την καταπολέμηση του στίγματος των ναρκωτικών.

Πηγή: newsbeast.gr