Όταν Ντόναλντ Τραμπ και Μπιλ Κλίντον ήταν φιλαράκια (pics)

Gazzetta team
Όταν Ντόναλντ Τραμπ και Μπιλ Κλίντον ήταν φιλαράκια (pics)
Στο επίμαχο υλικό, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ποζάρει χαμογελαστός με τον νυν ρεπουμπλικανό υποψήφιο, τη σύζυγό του Μελάνια και μια άγνωστη με... μπλουζάκι του Playboy.

Μπορεί πλέον ο Μπιλ Κλίντον να αποτελεί ορκισμένο εχθρό του Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας με τα χειρότερα λόγια όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για τον αντίπαλο της γυναίκας του στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, όμως υπήρχε κάποτε μια εποχή που ήταν... φιλαράκια και πόζαραν μαζί αγκαλιά με αιθέριες υπάρξεις.

Η Προεδρική Βιβλιοθήκη Κλίντον έδωσε στη δημοσιότητα 22 φωτογραφίες από το 2000 που δείχνουν τον -τότε - πρόεδρο των ΗΠΑ να ποζάρει περιχαρής με τον Αμερικανό «κροίσο». Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν πριν από 16 χρόνια από φωτογράφους του Λευκού Οίκου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις: τον Ιούνιο του 2000, όταν ο Κλίντον είχε επισκεφθεί τον ουρανοξύστη Trump Tower στη Νέα Υόρκη με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την πολιτική του καμπάνια και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά τένις.

Στη μία μάλιστα από αυτές (η οποία έχει συγκεντρώσει και τα πιο δηκτικά σχόλια του τύπου) ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ποζάρει με τον νυν ρεπουμπλικανό υποψήφιο, τη σύζυγό του Μελάνια και μια άγνωστη με... μπλουζάκι του Playboy.


Πηγή: protothema.gr