Χίος: Mετανάστες βρήκαν πορτοφόλι με λεφτά και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη

Gazzetta team
Χίος: Mετανάστες βρήκαν πορτοφόλι με λεφτά και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το πορτοφόλι είχε μέσα σεβαστό ποσό.

Στην Ελλάδα τελικά περισσότερο διάσημος θα γίνεις άμα βουτήξεις 200 εκατομμυριάκια από το Δημόσιο, παρά αν είσαι ένας μετανάστης που επιστρέφεις 200 ευρώ. Αυτό θα επιβεβαιωθεί σίγουρα από μια ιστορία που συνέβη σήμερα στη Χίο. Δύο μετανάστες από το Πακιστάν βρήκαν στο δρόμο ένα χαμένο πορτοφόλι με κάρτες και 200 ευρώ σε μετρητά και το γύρισαν πίσω.

Ο ιδιοκτήτης του, ονόματι Μιχάλης Γαλάτουλας, που είχε χάσει το πορτοφόλι του στη γωνία των οδών Κοραή και Ροϊδου δεν είχε καν καταλάβει πως το έχασε, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα, που τον καλούσε για λογαριασμό των δύο Πακιστανών. Η γυναίκα τον ενημέρωσε πως το πορτοφόλι έχει βρεθεί και πως μπορεί να περάσει να το πάρει, όπως και έγινε. Οι δύο μετανάστες το παρέδωσαν οι ίδιοι, χωρίς φυσικά να ζητήσουν κάποια αμοιβή, ενώ τον ρώτησαν και αν ήταν μέσα όλα όσα είχε πριν. Όπως είπε ο ίδιος:

«Ήταν δυο ευγενικοί νέοι που παλεύουν για να ζήσουν… Μάλιστα μου ζήτησαν να δω το περιεχόμενο του πορτοφολιού για να διαπιστώσω ότι δεν έλειπε τίποτα. Σήμερα είχα ένα σεβαστό ποσό, γιατί είχα να κάνω κάποιες πληρωμές»

Τις δηλώσεις ο κ. Γαλατούλας έκανε στο «Ράδιο Αλήθεια» της Χίου.

Πηγή: Luben.tv