Επένδυση στο personal storage από την Toshiba στην IFA

Gazzetta team
Επένδυση στο personal storage από την Toshiba στην IFA
Η Toshiba ήταν μία από τις εταιρείες που έκαναν αρκετές ανακοινώσεις στο πλαίσιο της IFA και πέραν όλων των αλλαγών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο εσωτερικό της, προχώρησε σε 4 σημαντικές ανακοινώσεις.

Ξεκινώντας από τις επαγγελματικές κάρτες, η Toshiba ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς EXCERIA PRO με τις SDXC N501 και microSDXC M402.

Η πρώτη απευθύνεται σε επαγγελματίες και υποστηρίζει 4K video recording με ταχύτητες εγγραφής έως και 250ΜΒ/s.

Στα των σκληρών δίσκων, η νέα πρόταση της εταιρείας είναι ο SSD A100, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις 120GB και 240GB, συνδυάζει ενισχυμένη 3-bit-per-cell 15nm flash μνήμη με Toshiba controller και τεχνολογία cache SLC (single-level cell) και αποτελεί ιδανική λύση για όποιον θέλει να κάνει τις σχετικές αλλαγές στο desktop ή το laptop του.

Στα των USB flash drives, η γνωστή εταιρεία αποκάλυψε τη νέα σειρά Hi-Speed TransMemory USB 2.0 flash drives με χωρητικότητες από 16GB έως και 128GB και τα οποία είναι βασισμένα στην τεχνολογία NAND flash memory της ίδιας της εταιρείας με USB Type A interface. Η πιο σημαντική ανακοίνωση της Toshiba ήταν δε ένα νέο προϊόν που δεν έχει ακόμη τελική ονομασία, αλλά συνδυάζει τη διαδικασία φόρτισης του Android smartphone σας με το backup όλων των αρχείων που βρίσκονται στο εσωτερικό του. Όσο η συσκευή βρίσκεται ενσύρματα συνδεδεμένη με το νέο προϊόν, γίνεται τόσο το αυτόματο backup των δεδομένων σας, όσο και η φόρτισή της. Το προϊόν θα λειτουργεί και με υπολογιστές, αφού θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί και να τα περνάτε και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή επιθυμείτε. Το νέο αυτό προϊόν αναμένεται το 2017.
Πηγή: enternity.gr