10 μυστικά για να απολαύσεις το CL (pics & vid)

Gazzetta team
10 μυστικά για να απολαύσεις το CL (pics & vid)
Ρίγη συγκίνησης για την επιστροφή της αγαπημένης ανδρικής συνήθειας, του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος, του Τσαααάμπιοοοοονς Λιιιιιγγγκκκ!

Κάθε διαφήμιση της Heineken είναι επική. Κάθε τηλεοπτικό σποτάκι της είναι food drink for thought και αφορμή για να συζητάμε για κάμποσο καιρό στις παρέες.

Το καινούργιο σποτάκι της Heineken όμως είναι κάτι άλλο!

Είναι bigger than life! Είναι κάτι που σου διαπερνά το δέρμα, που σου σηκώνει την τρίχα, που σε κάνει να ουρλιάξεις: «Ναι ρε φίλε! Ξεκινάει το Champions League! Και ο Μουρίνιο με θέλει έτοιμο! Εμένα».

Ιδού το νέο, επικό σποτάκι της Heineken για το Champions League για να μην λες ότι είμαστε υπερβολικοί:

Το είδες; Ωραία, βαθιά ανάσα και μερικά δευτερόλεπτα για να σου κατέβει η τρίχα, και ξεκινάμε.

Ο Μουρίνιο θέλει να τα παρατήσουμε όλα και να τρέξουμε να δούμε το Champions League! Ο Special One δηλαδή μας είπε ευθέως ότι είμαστε οι Special Ones! Εμείς είμαστε οι Special Ones! Δηλαδή τι άλλο θέλεις για να τα παρατήσεις όλα και να τρέξεις σαν να μην υπάρχει αύριο σπίτι σου;

Έφτασες; Ωραία, πάμε να δούμε τώρα; 10 μικρά μυστικά για να οργανώσεις τις απόλυτες Champions League βραδιές, οι οποίες θα είναι τόσο τέλειες που μέχρι και ο μεγάλος Μου, θα σου πει «Μπράβο ρε μεγάλε, κάνε τώρα άκρη στον καναπέ να χωρέσω και εγώ».

Ξεκινάμε:

1) Φαγητό. Πολύ κρίσιμο για την ευτυχή έκβαση της βραδιάς. Και πρέπει να είναι ντελίβερι. Και πρέπει να έρθει στην ώρα του, δηλαδή ένα λεπτό πριν σφυρίξει την έναρξη ο διαιτητής. 21:44 ακριβώς πρέπει να κάτσεις στον καναπέ με τη σακούλα με τα σουβλάκια (ναι σουβλάκια, όχι πίτσα – πήραμε θέση) στο χέρι. Οπότε τι κάνεις; Πας στο ντελιβεράδικο κανά 2 ώρες νωρίτερα, όταν δηλαδή γυρνάς από τη δουλειά, και κάνεις τα κουμάντα σου. Λες στο κύριο εκεί: Θέλω αυτά και αυτά να έρθουν σπίτι μου, στις 21:43 με 21:44 max. Δίνεις και ένα γερό πουρπουάρ και καθάρισες. Απλά και ωραία.

2) Κοπέλα/σύζυγος. Ήρθε η ώρα επιτέλους το έτερον σου ήμισυ σου να δει τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν για την οποία σε πρήζει τον τελευταίο καιρό. Και όσο και αν αγαπάς Γούντι, δεν τον βάζεις δίπλα στον Μέσι και τον Ρονάντο. Οπότε τι κάνεις; Της αγοράζεις εσύ δυο εισιτήρια να πάει με την αδερφή της/φίλη της σινεμά! Πρόσεξε όμως, για την βραδινή προβολή που όλως τυχαίως ξεκινάει στις 22:00! Και της το παρουσιάζεις σαν το απόλυτο δώρο! «Μωρό μου εγώ δεν θα μπορέσω τελικά, αλλά ορίστε, στο κάνω δώρο και πήγαινε να την απολαύσεις και πες μου μετά με όλες τις λεπτομέρειες». (Θα το αντέξεις).

3) Παρέα. Είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να καλέσεις άτομα που δεν θα σε κουράσουν. Δηλαδή δεν θα καλέσεις ούτε τον προπονητή της εξέδρας, ούτε τον εγώ-αν-δεν-έσπαγα-το-πόδι-μου-θα-έπαιζα-τώρα-Μπάγερν. Πρέπει να καλέσεις άτομα με τα οποία και γέλιο θα ρίξεις και μια κουβέντα παραπάνω στο ημίχρονο θα πεις.

4) Gazzetta LIVE. Θα βάλεις στο τραπεζάκι του σαλονιού σου το laptop σου με το LIVE του Gazzetta ανοιχτό και θα ρίχνεις συχνά ματιές εκεί για να ενημερώνεσαι και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς αλλά και για τυχόν παραλειπόμενα από το ματς που βλέπεις, Είναι απαραίτητο για να κυλήσει η βραδιά σωστά.

5) Σαλόνι. Δεν είναι απαραίτητο να μένεις στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ για να απολαύσεις έναν αγώνα Champions League με τους φίλους σου. Και σε γκαρσονιέρα να μένεις, μια χαρά μπορείς να τα βολέψεις. Αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες προσθήκες και αφαιρέσεις περιττών επίπλων, για να είστε όσο το δυνατό πιο άνετα. Δηλαδή σοβαρά τώρα τι να το κάνεις το πορτατίφ, βάλε καλύτερα στην θέση του μια έξτρα καρέκλα.

6) Twitter. Βρες ένα τάμπλετ, άνοιξε το Twitter και βάλε το Hashtag του αγώνα και ρίχνε του κρυφές ματιές, Άπειρες στιγμές γέλιου, στο εγγυώμαι.

7) Τηλεόραση. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τηλεόραση διαστάσεων Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, γίνεται δουλίτσα και με μικρότερη. Το μυστικό είναι η γωνία κλίσης για να βλέπουν όλοι και η σωστή απόσταση. Ούτε μακριά ούτε και πολύ κοντά, Την απόσταση την ρυθμίζεις ανάλογα με τα άτομα που έχεις σπίτι σου εκείνη τη στιγμή.

8) Φωτισμός. Αρκετά σημαντικό. Δεν πρέπει ο χώρος να θυμίζει Dark Room εποχής Πρίβιλεντζ, αλλά ούτε και νταλίκα με τη μεγάλη σκάλα στην Εθνική. Θέλεις φως ίσα για να βλέπεις να τρως και να μην «γυαλίζει» η οθόνη της τηλεόρασης.

9) E- mail δουλειάς. Βασικό! Το κλείνεις! Μπορεί ο διευθυντής σου να μη βλέπει μπάλα ή να καίγεται το σύμπαν στη δουλειά, αλλά εσένα εκείνο το δίωρο δεν σε νοιάζει τίποτε άλλο παρά να μπουν πολλά γκολ! Τώρα το τι έγινε στη δουλειά και όλα τα υπόλοιπα θα τα μάθεις την επόμενη ημέρα που θα περάσεις από το λογιστήριο σου να πάρεις την αποζημίωσή σου.

Και τέλος το πιο βασικό!

Ο βασιλιάς.

Το κυριότερο!

Η HEINEKEN!

10) Οι μπίρες Heineken! Champions League σημαίνει Heineken, το ξέρουν όλοι αυτό! Είναι το Α και το Ω! Είναι το απαραίτητο συστατικό για να πετύχει η βραδιά και να μείνει σε όλους αξέχαστη! Οπότε τι κάνεις; Παίρνεις από το σούπερ μάρκετ όσες περισσότερες μπίρες Heineken μπορείς να κουβαλήσεις σπίτι σου. Μάλλον καλύτερα παίρνεις περισσότερες από όσες μπορείς να κουβαλήσεις και λες σε έναν εκεί «ρε μεγάλε βάλε ένα χεράκι να πάμε τις μπίρες σπίτι και θα σου δώσω κι εσένα μερικές!». Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε βοηθήσει. Μη σου πω ότι θα σε βοηθήσει να τις βάλεις μέχρι και στο ψυγείο! Και τώρα που είπαμε ψυγείο, πρέπει οι Heineken να είναι σε σωστή θερμοκρασία, οπότε είναι απαραίτητο να τις βάλεις στο ψυγείο από την προηγούμενη ημέρα. Και πώς θα χωρέσουν όλες οι Heineken στο ψυγείο σου; Πολύ απλά, θα πετάξεις από μέσα εκείνα τα γεμιστά που σου άφησε η μάνα σου και τα βλέπεις τόσες ημέρες εκεί να κάθονται. Θα σουτάρεις στα σκουπίδια (μαζί με το τάπερ, δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα) εκείνο το μπρόκολο που σου έφτιαξε η φίλη σου και έκανες πως δεν υπήρχε εδώ και μια εβδομάδα, και θα βάλεις ΠΑΝΤΟΥ Heineken! Παντού όμως! Στα ράφια για το νερό (δεν πειράζει θα πίνεις ζεστό), στις θέσεις για τα αυγά (τρως ομελέτα την άλλη εβδομάδα), στα ντουλαπάκια για τα φρούτα και τα λαχανικά που ποτέ δεν έχεις ανοίξει!

Παντού!

Και μετά θα είσαι έτοιμος για την απόλυτη Champions League βραδιά!

Όπως θα την ήθελε και ο μεγάλος Μουρίνιο.

Καλή μας διασκέδαση λοιπόν, καλή σεζόν να έχουμε στο Champions League. Α, και καλές μας Heineken!

Στην υγειά μας...