781 άτομα συνελήφθησαν τον Αύγουστο στην Πελοπόννησο!

Gazzetta team
781 άτομα συνελήφθησαν τον Αύγουστο στην Πελοπόννησο!
Επτακόσια ογδόντα ένα άτομα συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο των δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Μεταξύ των συλληφθέντων κατηγορούνται, ένας για ανθρωποκτονία, πέντε για ληστεία, ένας για βιασμό, εβδομήντα ένας για κλοπή, εβδομήντα εννέα για υποθέσεις ναρκωτικών, είκοσι έξι για παράνομη οπλοκατοχή, έντεκα για πλαστογραφία, δεκατέσσερις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, πέντε για λαθρεμπόριο, ενώ διακόσια εξήντα έξι άτομα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Επίσης, τον Αύγουστο του 2016 εξιχνιάσθηκαν, μία υπόθεση ανθρωποκτονίας, δύο υποθέσεις ληστείας, εκατόν δύο υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων σπιτιών, καταστημάτων και οχημάτων.

Ακόμα, εξιχνιάστηκαν τριάντα επτά υποθέσεις ναρκωτικών, δεκαεννέα υποθέσεις για παράνομη οπλοκατοχή, οκτώ υποθέσεις πλαστογραφίας, ογδόντα τρεις υποθέσεις απάτης, τέσσερις υποθέσεις λαθρεμπορίου, μια υπόθεση για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και πέντε υποθέσεις κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Επιπλέον, εξαρθρώθηκαν μία εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας ενέχονται σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Αττικής, της Άρτας και για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν συνολικά εννέα άτομα, από τα οποία τα επτά είναι μέλη της οργάνωσης, ενώ ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση ακόμη οκτώ άτομα.

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν, 2.239 δενδρύλλια χασίς, τρεισήμισι κιλά χασίς, ένα πιστόλι, ένα τυφέκιο, δεκαέξι κυνηγητικά όπλα, τέσσερα αεροβόλα, φυσίγγια διαφόρων τύπων, κάλυκες, βολίδες, ξίφη, ξιφολόγχες, μαχαίρια, σπάθες και σουγιάδες, καθώς και το χρηματικό ποσό των 6.153 ευρώ, ενώ κλάπηκαν 58 οχήματα και βρέθηκαν 32.

Πηγή: topontiki.gr