Εριξε πλέγμα μπροστά από ποδηλάτες επειδή αποκλείστηκε ο γιος του! (vid)

Gazzetta team
Εριξε πλέγμα μπροστά από ποδηλάτες επειδή αποκλείστηκε ο γιος του! (vid)
Ο γιος του δράστη δεν κατάφερε να τερματίσει λόγω πτώσης - Δείτε πώς αντέδρασε ο πατέρας

Το γύρο του κόσμου κάνει η κίνηση ενός πατέρα να απλώσει πλέγμα μπροστά από ποδηλάτες σε έναν αγώνα ποδηλασίας στη Γαλλία, προκειμένου να εμποδίσει τον τερματισμό των αθλητών.

Ο γιος του Jean-Bernard Boyer, όπως ονομάζεται ο δράστης, συμμετείχε στην κούρσα, αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει, καθώς αποσύρθηκε από τον αγώνα μετά από πτώση. Ο Boyer, ωστόσο, φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία του όταν διαπίστωσε πως ο αγώνας συνεχιζόταν κανονικά και δεν διακόπηκε λόγω της πτώσης του γιου του. Έτσι, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και τράβηξε τα διαχωριστικά πλέγματα στο δρόμο, προκειμένου να εμποδίσει όλους τους αθλητές από το να τερματίσουν.

Η επικίνδυνη κίνηση του προκάλεσε την πτώση έξι ποδηλατών, ενώ τέσσερις αθλητές κατάφεραν να παρακάμψουν το συρματόπλεγμα και να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού.

Η κούρσα, ωστόσο, ακυρώθηκε μετά από απόφαση των διοργανωτών. Όπως υποστήριξαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης: «Λόγω της εξαιρετικά σοβαρής και αντί-αθλητικής περίπτωσης, αλλά και της αδυναμίας αξιολόγησης των ποδηλατών, η επιτροπή αποφάσισε να ακυρωθούν τα αποτελέσματα της κούρσας».

Όσον αφορά τον οξύθυμο πατέρα, συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ.

Πηγή protothema.gr