Μια εκ βαθέων ανάλυση του νέου τρέηλερ του Μένιου Φουρθιώτη (pics)

Μια εκ βαθέων ανάλυση του νέου τρέηλερ του Μένιου Φουρθιώτη (pics)
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο YouTube το νέο τρέηλερ της εκπομπής του Μένιου του Φουρθιώτη! Ήταν ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει η νέα εβδομάδα και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Ξεκινάμε μια καρέ καρέ ανάλυση του νέου τρέηλερ, που παραδόξως, δε είναι μια παραγωγή του Luben ή του Κουλουριού, αλλά είναι το κανονικό τρέηλερ, αυτό δηλαδή που θα παίξει για τις υπόλοιπες 84 ημέρες, στον αέρα του καναλιού Ε.

Και είναι αυτό:

Αρχίζουμε:

Ο Μένιος κοιμάται σε ένα ακίνητο με ΕΝ.Φ.Ι.Α. όσο το μισό Παγκράτι. Στο St. George Lycabettus. Πράγμα απόλυτα λογικό καθώς πάρα πολλοί καθημερινοί άνθρωποι, έχουν για σπίτι τους σουίτα ξενοδοχείου. Ο Τζον Λένον και η Γιόκο Όνο για παράδειγμα, είχαν μείνει αρκετό διάστημα σε σουίτα ξενοδοχείου. Το επιβεβαίωσε αυτό η ίδια η Γιόκο στην Νανά Δούκα - Σγόντζου - Παλαντζάκη και η πιστή πανελίστρια το μετέφερε (χωρίς καμία επιφύλαξη) στο αφεντικό της.

Παρατηρούμε ότι ο Μένιος, είναι χωμέν(ι)ος (καλό έ;) μέχρι το κεφάλι στα... σκεπάσματά του, πράγμα που μας δείχνει ότι:

α) το τρέηλερ γυρίστηκε τον χειμώνα, πριν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες,

ή

β) το air condition του ξενοδοχείου είναι απίστευτα δυνατό!

Στην συνέχεια, ένα κοντινό πλάνο της κάμερας μας δείχνει ότι ο παρουσιαστής/διευθυντής προγράμματος/εμπορικός διεθυντής του καναλιού, κοιμάται μακιγιαρισμένος! πράγμα σύνηθες, γιατί δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει την πόρτα μια έκτακτη τραγωδία όπως ο Εγκέλαδος ή ο Σπύρος Ρέβης.

Το επόμενο πλάνο μας πάει απότομα στον ουρανό όπου παρακολουθούμε ένα αεροσκάφος να κάνει παράνομη αποβολή φορτίου πάνω από κατοικημένη περιοχή. Πράξη που με τις τρέχουσες νομοθετικές διατάξεις, τιμωρείται αυστηρά.

Στην συνέχεια, το «φορτίο» πέφτει από τον ουρανό σε μια πισίνα αφήνοντας λιγότερα απόνερα και από 12χρονη Κινέζα των Καταδύσεων σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ξαφνικά από τα νερά αναδύεται ο Μένιος, σκουπίζοντας το πρόσωπό του από τα μυγάκια που κόλλησαν πάνω του κατά τη διάρκεια της ελεύθερης πτώσης από τα 2000 μέτρα.

Τελειώνει το μαρτύριο για το προσωπικό της πισίνας, και γυρνάμε ξανά στο δωμάτιο - σουίτα!

Ο Μένιος ξυπνά ταραγμέν(ι)ος (δεν μπορώ να σταματήσω), από όνειρο την Τζούλια να κάνει παρέα με τον Ποτσέπη στην Μύκονο την ελεύθερη πτώση και προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη χωρίς παράλληλα να χαλάσει το μέηκ απ του, πράγμα αρκετά δύσκολο ακόμα και για βετεράνους του είδους όπως η γυναίκα του Πατούλη και η Ζωζω Σαπουντζάκη. Εκείνος όμως το κατάφερε.

Τέλος καλό όμως όλα καλά, τον ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι το Ε τελικά δεν πήρε άδεια και ο Μένιος ξαναπέφτει για ύπνο ελπίζοντας ο εφιάλτης τελικά να είναι η ελεύθερη πτώση σε κοινόχρηστη πισίνα και όχι η επιστροφή του σαν πανελίστας στο EXTRA 3 παρέα με τον Σάκη Ρουβά του Πειραιά και την γυναίκα - Μαραντόνα.