Αντί για υγραέριο είχε στο αυτοκίνητο λαθραία ποτά!

Gazzetta team
Αντί για υγραέριο είχε στο αυτοκίνητο λαθραία ποτά!
Ο 46χρονος είχε εγκαταστήσει ειδική δεξαμενή στο πορτ μπαγκάζ.

Στη μέση είχε μείνει η μετασκευή του αυτοκινήτου ενός 46χρονου, καθώς εξακολουθούσε να κινείται με βενζίνη παρ' όλο που είχε εγκαταστήσει δεξαμενή για υγραέριο κίνησης στο χώρο του πορτ μπαγκάζ. Δεν πήγε χαμένη, όμως, καθώς τη χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει... λαθραία ποτά!

Ο Έλληνας κάτοχος του αυτοκινήτου είχε ταξιδέψει στη Βουλγαρία και επέστρεφε στη χώρα, όπου ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Κατά τον έλεγχο στο αυτοκίνητό του, οι αστυνομικοί ερεύνησαν και την ανενεργή δεξαμενή του υγραερίου και δεν άργησαν να αποκαλύψουν το μυστικό της!

Μέσα, βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες 42 φιάλες αλκοολούχων ποτών για τις οποίες ο 46χρονος δεν είχε περάσει από το Τελωνείο για να καταβάλει τους νόμιμους φόρους και δασμούς. Μαζί με τα λαθραία ποτά, που σκόπευε να διαθέσει σε... ελληνικές τιμές και εσταλησαν στο Τελωνείο, κατασχέθηκε το όχημα του δράστη ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων. Ο 46χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με την κατηγορία της λαθρεμπορίας.

Πηγή: protothema.gr