Με ασθενοφόρο έφυγε μέλος της επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες

Gazzetta team
Με ασθενοφόρο έφυγε μέλος της επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες
Πρόκειται για το μέλος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσε να απέχει της διαδικασίας - Άγνωστο αν υπάρχει αντικαταστάτης, αν έχει διακοπεί η διαδικασία ή αν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος.

Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η διαδικασία της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειώνκαθώς λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στον περιβάλλοντα χώρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης μπήκε ένα ασθενοφόρο προκειμένου να πάρει ένα από τα μέλη της επιτροπής.

Πρόκειται για το μέλος της επιτροπής το οποίο νωρίτερα είχε μεταβεί στο κτήριο της ΓΓΕ με τον ίδιο τρόπο καθώς νοσηλευόταν σε νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσε να απέχει της διαδικασίας.

Ωστόσο μετά την αποχώρησή του είναι άγνωστο αν υπάρχει αντικαταστάτης προκειμένου η δημοπρασία να συνεχιστεί ή αν η διαδικασία έχει διακοπει λόγω αδυναμίας του συγκεκριμένου μέλους της επιτροπής.,

Άγνωστο είναι επίσης αν η αποχώρηση του συγκεκριμένου μέλους έχει να κάνει με κάποια προγραμματισμένη διακοπή της διαδικασίας που σημειωτέον διακόπτεται μόνο όταν ολοκληρωθεί κάθε κύκλος δημοπράτησης κάποιας τηλεοπτικής άδειας.

Το συγκεκριμένο μέλος της επιτροπής είχε περάσει την πύλη του κτηρίου της ΓΓΕ στις 8:10 το πρωί και αφού πρώτα προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις με την ασφάλεια του κτηρίου προκειμένου τότε το ασθενοφόρο να περάσει την είσοδο και το μέλος να μπει στο κτήριο με καροτσάκι.

Πηγή: protothema.gr