Πορτ μπαγκάζ 40χρονου στην Χαλκιδική ήταν σαν επεισόδιο του... Breaking Bad

Gazzetta team
Πορτ μπαγκάζ 40χρονου στην Χαλκιδική ήταν σαν επεισόδιο του... Breaking Bad
Ένα πραγματικό σούπερ μάρκετ… ναρκωτικών ανακάλυψαν οι αρχές που έκαναν έλεγχο στο αμάξι του 40χρονου Έλληνα.

Ένα πραγματικό σούπερ μάρκετ… παραισθησιογόνων και χημικών ναρκωτικών έκρυβε το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου στην περιοχή της Κασσάνδρας στην Χαλκιδική!

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το ύποπτο όχημα, ώσπου ανακάλυψαν τις κρύπτες στον χώρο αποσκευών όπου βρίσκονταν πλήθος ναρκωτικών διαφόρων ειδών, τα οποία ο δράστης προόριζε για διακίνηση στην περιοχή. Μάλιστα, είχε κρυμμένη και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στις τσέπες του βρέθηκαν 1.040 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών, όπως και το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Το αυτοσχέδιο… μαγαζάκι περιλάμβανε πέντε αεροστεγείς συσκευασίες με κρυσταλλική αμφεταμίνη (Ice) βάρους 60,2 γραμμαρίων, έξι πλαστικά φιαλίδια και ένα γυάλινο με 40,4 γραμμάρια του παραισθησιογόνου ναρκωτικού LSD σε υγρή μορφή, 366 χάρτινα αυτοκόλλητα εμποτισμένα με LSD, δυο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 41,4 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,3 γραμμαρίων και 23 παραισθησιογόνα ναρκωτικά χάπια! Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκιδικής άσκησε σε βάρος του 40χρονου δίωξη για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.


Πηγή: protothema.gr