O Xάρι Πότερ πήγε διακοπές στην Ρόδο

Gazzetta team
O Xάρι Πότερ πήγε διακοπές στην Ρόδο
Διακοπές στη Ρόδο κάνει τις τελευταίες μέρες ο ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ γνωστός από το ρόλο του μάγου «Χάρι Πότερ» στην ομότιτλη σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες...

ο νεαρός Άγγλος ηθοποιός παραθερίζει με τη φίλη του σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην περιοχή των Κολυμπίων. Μάλιστα οι πελάτες του ξενοδοχείου τον έχουν αναγνωρίσει καθώς κινείται ανάμεσά τους και τα πρωινά συνηθίζει να γυμνάζεται στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Ο Ντάνιελ Τζέικομπ Ράντκλιφ όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1989 και κατάγεται από εύπορη οικογένεια. Έκανε το υποκριτικό του ντεμπούτο σε ηλικία δέκα ετών στην τηλεταινία του καναλιού BBC One David Copperfield το 1999. Το 2001 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία The Tailor of Panama.

Σε ηλικία 11 ετών κέρδισε το ρόλο του Χάρι Πότερ στην πρώτη ταινία Χάρι Πότερ και πρωταγωνίστησε στη σειρά ταινιών για δέκα χρόνια μέχρι την κυκλοφορία της όγδοης και τελευταίας ταινίας τον Ιούλιο του 2011. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το θέατρο το 2007, πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό έργο Equus και στην αναβίωση του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ How to Succeed in Business Without Really Trying το 2011.

Επιπλέον, έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2007, December Boys και στην ταινία τρόμου The Woman in Black το 2012, η οποία αποτέλεσε την πρώτη ενασχόληση του Ράντκλιφ μετά το τέλος της σειράς Χάρι Πότερ.

Πηγή: rodiaki.gr