20 περιπτώσεις ανθρώπων που αποδεικνύουν ότι η σχολή που πέρασες δεν παίζει ρόλο (pics)

Gazzetta team
20 περιπτώσεις ανθρώπων που αποδεικνύουν ότι η σχολή που πέρασες δεν παίζει ρόλο (pics)
Ένα πτυχίο (ή κανένα) δεν θα σε εμποδίσει (ή θα σε βοηθήσει) αν θες να γίνεις ρεμάλι!

Πολλοί από εσάς μπορεί να δώσατε φέτος πανελλήνιες και ίσως σήμερα να πληροφορηθήκατε ότι άνοιξαν οι πόρτες ώστε να γίνετε ακαδημαϊκοί πολίτες. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους έφτυσαν αίμα μέσω αυτής της διαδικασίας προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο πανεπιστήμιο. Για όσους δεν τα κατάφεραν βέβαια να περάσουν στην πρώτη τους επιλογή, έχουμε να σας πούμε ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε και να στεναχωριέστε, αγαπητοί φίλοι, μιας και η σχολή στην οποία τελικά περάσατε δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Αν μάλιστα νομίζετε ότι όλα αυτά σας τα λέμε για να σας παρηγορήσουμε, τότε δείτε τις περιπτώσεις βιογραφικών που ακολουθούν για να νιώσετε καλύτερα. Δείτε που πέρασαν και που κατέληξαν αυτοί οι επιφανείς συνάνθρωποι μας και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικός Μηχανικός

14089403_10210373210506818_389000351_n

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κάποτε φοιτητής πολυτεχνείου στη σχολή πολιτικών μηχανικών. Τελικά κράτησε μόνο το πολιτικών και όλα καλά.

Γιώργος Λιάγκας – Μηχανολόγων Μηχανικών

ΛΙΑΓΚΑΣ

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν και αυτός στο Πολυτεχνείο στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Στη συνέχεια έλεγε τις ειδήσεις στο STAR, μετά έβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και τελικά παρουσίασε το πρωινάδικο στον ΑΝΤ1 μαζί με την Κριτικό Τέχνης, Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά – Ιστορία της Τέχνης

σκορδα_εκο

Η σύζυγος του μηχανολόγου μηχανικού Γιώργου Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά, έχει σπουδάσει Κριτικός της Τέχνης στη Μπολόνια. Μάλιστα όπως διαβάζουμε στην Wikipedia, “ως φοιτήτρια υπήρξε μαθήτρια του Ουμπέρτο Έκο”.

Χρήστος Αραβίδης – Ιατρική Αθηνών

1463759

O επιθετικός της ΑΕΚ πριν αρχίσει την επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα, είχε πρόγραμμα και μπορούσε να συνδυάζει τις προπονήσεις με τη μελέτη ώστε να περάσει στην Ιατρική.

Δέσποινα Βανδή – Φιλοσοφική

vandi-cover_3

Η Δέσποινα Βανδή, όπως πολλοί ήδη θα είχατε υποψιαστεί είχε περάσει και φοιτήσει στη Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Έλλη Παπαγγελή – Αρχαιολογική Σχολή

κολλαγ

Η Έλλη Παπαγγελή πριν γίνει αμπάσαντορ του κολλαγόνου και της Νέας Δημοκρατίας, διάβαζε Μάρξ και φοιτούσε στη Σχολή Αρχαιολογίας.

Νίκος Καρβέλας – Νομική

ΚΑΡΒΕΛΑΣ

Ο Νίκος Καρβέλας όσο ξεπατίκωνε όλα τα ροκενρόλ και ροκαμπίλι τραγούδια από το Αμέρικο, διάβαζε προκειμένου να περάσει στη Νομική Αθηνών. Και τα κατάφερε. Μετά έγραψε πολλά τραγούδια για την Άννα Βίσση και άλλα τόσα για τα Παρατράγουδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ