Οι «Μαύρες χήρες» και τα ανυποψίαστα θύματά τους

Gazzetta team
Οι «Μαύρες χήρες» και τα ανυποψίαστα θύματά τους
Σύγχρονες «Κλυταιμνήστρες», σατανικές σύζυγοι που προτίμησαν να είναι χήρες

Γυναίκες δολοφόνους μπορεί να μην συναντάς τόσο συχνά κάνοντας πολλές φορές το έγκλημα να μοιάζει αντρική υπόθεση. Όμως δεν είναι λίγες οι φορές που τα εγκλήματα που διαπράττουν μένουν στην ιστορία για την φρικαλεότητα τους. Η αγριότητα των παρακάτω συζύγων έρχεται σε αντίθεση με την ευαίσθητη και γλυκιά γυναικεία φύση ενώ τα κίνητρα που τροφοδοτούν τη φονική τους λύσσα τις κάνουν απίστευτα σκληρές και εκδικητικές. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό σκοτώνουν τους άντρες τους ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αίσθηση προκαλεί τόσο η βιαιότητα αλλά όσο και οι σαδιστικές τους τάσεις.

Σκότωσε τον άντρα της και τον τάισε στον σκύλο της

women1

Η Svetlana Batukova από τη Ρωσία σκότωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια πέταξε μέλη του νεκρού στο σκύλο της να τα φάει. Το έγκλημα έλαβε χώρα στο εξοχικό του ζευγαριού. Συγκεκριμένα η 46χρονη έκοψε τα χέρια του 66χρονου συζύγου της Hans Henkels και στη συνέχεια τα πέταξε στον σκύλο τους. Η Svetlana Batukova ομολόγησε στην αστυνομία ότι είναι εξαρτημένη από την κοκαΐνη και της πήρε αρκετή ώρα προκειμένου να αντιληφθεί τι είχε συμβεί και να καλέσει σε βοήθεια. Στο δικαστήριο, σύμφωνα με την Daily Mail, επικαλέστηκε ψυχωτικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από συνδυασμό αλκοόλ και ναρκωτικών. Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα, που είχε κάνει εγχείριση τραχείας και δεν μπορούσε να μιλήσει, είχε ναρκωθεί πριν το θάνατό του καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια που να αποδεικνύουν ότι προσπάθησε να αμυνθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, το έγκλημα μετατρέπεται σε δολοφονία με δόλο και η ποινή που επισύρει είναι πολύ μεγαλύτερη. Το ζευγάρι ήταν μαζί δύο χρόνια και είχε παντρευτεί μόλις τον Ιανουάριο, μετά από δύο χρόνια συγκατοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46χρονη γυναίκα και ο 66χρονος άνδρας είχαν συχνούς καυγάδες και μάλιστα είχαν καταλήξει πολλές φορές στο τμήμα. Σύμφωνα με μία πληροφορία της αστυνομίας, η γυναίκα είχε πλησιάσει πριν λίγες μέρες, έναν άνδρα, σε ένα μπαρ και του είχε προσφέρει το ποσό των 50.000 ευρώ, προκειμένου να σκοτώσει τον 66χρονο σύζυγό της.

Σκότωσε τους άντρες της και προσπάθησε να το «φορτώσει» στην κόρη της

women2

Το 2005, η 41χρονη τότε Stacey Castor σκότωσε το σύζυγό της David Castor δηλητηριάζοντας τον με αιθυλενογλυκόλη και το έκανε να φανεί σαν αυτοκτονία. Οι υποψίες έπεσαν πάνω στη σύζυγο και έτσι οι αρχές ζήτησαν εκταφή και του πρώτου συζύγου Michael Wallace που είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή. Η ίδια ουσία εντοπίστηκε και σε αυτόν. Τότε η γυναίκα κατηγόρησε την έφηβη κόρη της, ηλικίας μόλις 11 ετών, και για τους δύο θανάτους. Η μικρή κόρη νοσηλεύτηκε για υπερβολική δόση χαπιών και κατανάλωση βότκας ενώ βρέθηκε κι ένα σημείωμα όπου υποτίθεται ότι η μικρή ομολογούσε την δολοφονία. Το «πρόβλημα» ήταν ότι η μικρή Ashley, έγινε καλά και κατέθεσε εναντίον της μητέρας της η οποία και φυλακίστηκε για τις δύο δολοφονίες αλλά και την απόπειρα δολοφονίας της κόρης της.

Μεσσαλίνα, η αυτοκράτειρα που έκανε την πόρνη και σκόπευε να σκοτώσει τον άντρα της με έναν από τους εραστές της

women3

Άπληστη, αδίστακτή και σεξουαλικά αχόρταγη. Οι σεξουαλικές περιπέτειες της Μεσσαλίνας, συζύγου του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Κλαύδιου, έχουν αφήσει ιστορία. Όταν ο Κλαύδιος έλειπε σε εκστρατεία στη Βρετανία, η Μεσσαλίνα διασκέδαζε τους αυλικούς. Μάλιστα έκανε διαγωνισμό με μία διάσημη πόρνη της Ρώμης για το ποια από τις δύο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει περισσότερους άντρες μέσα σε 24 ώρες και η Μεσσαλίνα κέρδισε πανηγυρικά η Μεσσαλίνα. Κυκλοφορούσε η φήμη ότι η αυτοκράτειρα της Ρώμης δεν αρκούνταν στα αριστοκρατικά όργια, αλλά παρίστανε την κοινή πόρνη σε χαμαιτυπεία της πόλης. Ο Κλαύδιος είτε δεν γνώριζε για τα καμώματα της συζύγου του ή έκανε τον ανήξερο. Κάποια στιγμή ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο λόγος; Η Μεσσαλίνα στράφηκε εναντίον του Κλαύδιου.Το 48 μ.Χ. απέκτησε ένα νέο εραστή, τον Συγκλητικό Γάιο Σίλιο κι έτσι αποφάσισε ότι έπρεπε να ξεμπερδεύει μια και καλή με τον σύζυγό της. Παντρεύτηκε μυστικά το Γάιο, όταν ο Κλαύδιος έλειπε και σκόπευε να τον δολοφονήσει όταν επέστρεφε. Όμως ο Νάρκισσος, ο γραμματέας του Κλαύδιου και συνεργός της Μεσσαλίνας στη συνωμοσία εναντίον του αυτοκράτορα, αποκάλυψε στον Κλαύδιο το σχέδιο δίνοντας στεγνά την Μεσαλίνα ως εγκέφαλο της συνωμοσίας. Οι στρατιώτες της έδωσαν την επιλογή να αυτοκτονήσει. Η Μεσσαλίνα έπιασε το μαχαίρι, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει τέλος στη ζωή της. Τότε ο αρχηγός της φρουράς έσπρωξε το χέρι της και το μαχαίρι βρήκε το στόχο του.

Σκότωσε τον άντρα της και τον μαγείρεψε για να τον ταΐσει στα παιδιά της

women4

Η Katherine Knight είχε ένα πλούσιο ιστορικό βίας κατά των αντρών που πέρασαν από τη ζωή της. Ωστόσο το πιο σκληρό φρικιαστικό περιστατικό βίας είναι όταν μαχαίρωσε με 37 μαχαιριές τον τελευταίο σύντροφό της, John Charles Thomas Priceτο 2000. Στη συνέχεια έκοψε το κεφάλι του, το μαγείρεψε σε κατσαρόλα και ετοίμασε δείπνο για τα παιδιά του. Ευτυχώς η αστυνομία βρήκε το μακάβριο δείπνο πριν επιστρέψουν τα παιδιά στο σπίτι.

Δάγκωσε το μόριο του άντρα της λόγω απιστίας

women5

Η Katya Kharitovonova είναι από τις γυναίκες που δεν συγχωρούν την απιστία. Το απέδειξε άλλωστε. Όταν έμαθε ότι ο άντρας της την απατάει και μάλιστα με την καλύτερή της φίλη έχασε την ψυχραιμία της και αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Πώς; Δάγκωσε το μόριό του. Η 36χρονη φυλακίστηκε δύο χρόνια για την πράξη της, αλλά και για την επίθεση στην καλύτερή της φίλη, καθώς όταν τους έπιασε στα πράσα πέταξε ένα φωτιστικό στο κεφάλι της. Αργότερα μετανιωμένη για την πράξη της κάλεσε ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει τους τραυματίες.

Απάτησε τον άνδρα της για να τον «ευχαριστήσει» που της δώρισε το νεφρό του

women6

Ο Richard Batista παντρεύτηκε την Dawnell το 1990. Όταν το 2001, η γυναίκα του χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να της κάνει αυτό το μεγάλο δώρο. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ευχαριστώ της γυναίκα του ήταν να τον απατήσει με τον φυσιοθεραπευτή . Ο γάμος κράτησε μόνο 4 χρόνια και η γυναίκα του τού απαγόρευσε να βλέπει και τα τρία τους παιδιά.

Σκότωσε τον άντρα της πάνω στην ερωτική πράξη

ΣΕΞ

Το ζευγάρι ήταν μαζί πάνω από 10 χρόνια και συνήθιζαν να κάνουν επικίνδυνα παιχνίδια κατά τη διάρκεια του σεξ τα οποία βιντεοσκοπούσαν. Ένα από αυτά απέβη μοιραίο. Η Tony Boarder έβαλε ένα σκοινί γύρω από το λαιμό του άνδρα της και τον κρέμασε. Ο άντρας απαγχονίστηκε. Στη συνέχεια, με ψυχραιμία τον άφησε στο πάτωμα και άρχισε να καπνίζει, ενώ ειδοποίησε την αστυνομία αρκετά αργότερα, λέγοντας ότι σκότωσε τον άνδρα της «κατά λάθος» κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού. Το παράξενο είναι ότι ο άνδρας είχε παλιότερα κατηγορηθεί και καταδικαστεί για το θάνατο μιας 19χρονης κοπέλας με τον ίδιο τρόπο που πέθανε ο ίδιος.

Πάτησε τον άντρα της με μία Mercedes

women8

Η Clara Harris κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του συζύγου της David Harris. Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης, αλλά όσο κι αν φαίνεται περίεργο πολλοί στο Χιούστον της συμπαραστάθηκαν λέγοντας ότι ο σύζυγός της την είχε απατήσει.

Στις 24 Ιουλίου του 2002, σε ένα πάρκινγκ κοντά στο ξενοδοχείο Johnson Space Center στο Χιούστον, η 44χρονη Clara Harris, χτύπησε τον άντρα της με την ασημί της Mercedes-Benz. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το σώμα του σαν προφυλακτήρα, ενώ η έφηβη κόρη του από προηγούμενο γάμο του, καθόταν στο πίσω κάθισμα στου αυτοκινήτου. Η απιστία του συζύγου της με μία υπάλληλό τους έκανε έξαλλη την Clara Harris, η οποία φαίνεται πως δεν πείστηκε ότι ο άντρας της θα διακόψει το δεσμό του και τον πάτησε με το αυτοκίνητο σκοτώνοντάς τον.

Πηγή: newsbeast.gr