Αίγινα: Δικηγόρος της οικογένειας Κατιφέ ο Αλέξης Κούγιας

Gazzetta team
Αίγινα: Δικηγόρος της οικογένειας Κατιφέ ο Αλέξης Κούγιας
Η οργή ξεχειλίζει για τις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών από το δυστύχημα στην Αίγινα. Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Η οικογένεια Κατιφέ, που έχασε την 5χρονη Σεβαστή και τον πατέρα της στην Αίγινα ανέθεσε στον Αλέξη Κούγια την εκπροσώπησή της.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανακοίνωσε την Κυριακή (21.08.2016) πως αναλαμβάνει την υπεράσπιση της πολικής αγωγής στα ποινικά δικαστήρια και της αστικής αποζημίωσης στα πολιτικά δικαστήρια τόσο της οικογένειας Κατιφέ όσο και ανθρώπων που τραυματίστηκαν αλλά επέζησαν από την τραγωδία ανοιχτά της Πέρδικας.

Ο Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του εκπροσωπούν την οικογένεια του 44χρονου Θεοδοσίου Κατιφέ που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα μαζί με την 5χρονη κόρη του Σεβαστή καθώς επίσης και τους τραυματίες: Αλεξάνδρα Αρκουζή, Αναστάσιο Αναστασίου, Ιωάννη Αναστασίου και Αναστασία Αναστασίου.

Τη Δευτέρα (22.08.2016), ο Αλέξης Κούγιας θα εμφανιστεί ενώπιον της Ε' τακτικής ανακρίτριας Πειραιά που έχει αναλάβει την υπόθεση για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας των δυο νεκρών και για τους τραυματίες και θα πάρει αντίγραφα από τη δικογραφία.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Στο δικηγορικό μας γραφείο ανετέθη η υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής στα ποινικά Δικαστήρια και της αστικής αποζημιώσεως στα πολιτικά Δικαστήρια για το δυστύχημα, το οποίο συνέβη στις 16.8.2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Νήσου Μονής και του χωριού της Αιγίνης Πέρδικα.

Συγκεκριμένα, από σήμερα το Δικηγορικό μας Γραφείο εκπροσωπεί την οικογένεια των θανόντων Θεοδοσίου Κατιφέ, 44 ετών, και Σεβαστής, κόρης του Θεοδοσίου Κατιφέ, ηλικίας 5 ετών, αλλά και τους τραυματισθέντες Αλεξάνδρα Αρκουζή, 37 ετών, Αναστάσιο Αναστασίου, 42 ετών, Ιωάννη Αναστασίου 10 ετών και Αναστασία Αναστασίου, 7 ετών.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως τη Δευτέρα 22/08/2016 θα εμφανιστούμε ενώπιον της Ε΄ Τακτικής Ανακρίτριας Πειραιά, ώστε να δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας των θανόντων και αυτοπροσώπως για τους τραυματισθέντες και θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας.

Πηγή: newsit.gr