10 εκατομ. δολλάρια θα δώσει ο Τζόνι Ντεπ στην πρώην γυναίκα του

Gazzetta team
10 εκατομ. δολλάρια θα δώσει ο Τζόνι Ντεπ στην πρώην γυναίκα του
Ο ηθοποιός θα δώσει 10 εκατομμύρια δολάρια στην Χερντ, με την οποία έμεινε παντρεμένος μόλις για 15 μήνες.

Σε έναν «χρυσό» συμβιβασμό που αγγίζει τα δέκα εκατομμύρια δολάρια έληξε η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με την δημοσίευμα της «Daily Mail», η Αμερικανίδα ηθοποιός απέσυρε της κατηγορίες περί σωματικής και λεκτικής κακοποίησης από τον διάσημο σύζυγό της και οι δύο σταρ του Χόλιγουντ κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Τζόνι Ντεπ θα δώσει 10 εκατομμύρια δολάρια στην Χερντ, με την οποία έμεινε παντρεμένος μόλις για 15 μήνες.

Σε κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού, που φέρεται να έχει στην κατοχή της η βρετανική εφημερίδα, το ζευγάρι περιγράφει τη σχέση του ως «παθιασμένη» και σε ορισμένες περιπτώσεις «ασταθής», αλλά υπογραμμίζουν πως κανένας από τους δύο δεν ήθελε να βλάψει τον άλλον εσκεμμένα.

«Κανένα από τα δύο μέρη δεν προέβη σε ψευδείς κατηγορίες για οικονομικό κέρδος και δεν υπήρξε ποτέ καμία πρόθεση σωματική ή συναισθηματική βλάβη», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση και προστίθεται: «Η Άμπερ εύχεται τα καλύτερα για τον Τζόνι στο μέλλον και θα δωρίσει τα έσοδα από το διαζύγιο για φιλανθρωπίες».

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, τα δημοσιεύματα που είδαν το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, όπως για το κομμένο δάχτυλο, τα ναρκωτικά και τα μεθύσια, επηρέασαν πολύ τον Ντεπ ο οποίος «ήθελε απλά να τελειώνει με αυτή την ιστορία».

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Χερντ ήθελε να παραδεχθεί ο Τζόνι στην κοινή ανακοίνωσή τους ότι την κακοποιούσε, ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε.

Πηγή: protothema.gr