Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είπε στους πολίτες να τρώνε σκύλους!

Gazzetta team
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είπε στους πολίτες να τρώνε σκύλους!
Ο «ελέω θεού» ηγέτης της Βόρειας Κορέας ενθαρρύνει τους κατοίκους της απομονωμένης χώρας να προτιμούν το κρέας των σκύλων - Με ποιο τρόπο υποστηρίζει ότι μπορούν να το κάνουν πιο γευστικό;

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι «όλα βαίνουν καλώς» στην χώρα του. Έτσι, ενώ εδώ και μερικές δεκαετίες οι ελλείψεις βασικών προϊόντων είναι περισσότερο από ορατές και χιλιάδες Βορειοκορεάτες είναι αντιμέτωποι με λιμό, εκείνος τους παροτρύνει να καταναλώνουν το κρέας σκύλων, το οποίο χαρακτηρίζει... super food!

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον «αδιαμφισβήτητο» ηγέτη της χώρας και τα μέσα ενημέρωσης, προωθούν με κάθε τρόπο την κατανάλωση του κρέατος των συμπαθών τετράποδων.

Το DPRK Today, κανάλι προπαγάνδας στο YouTube, ανακοίνωσε ότι το κρέας των σκύλων περιέχει περισσότερες βιταμίνες από το μοσχαρίσιο κρέας, το χοιρινό και το κρέας των πουλερικών ενώ η εφημερίδα The Korea Times εκθειάζει το κρέας των σκύλων και υποστηρίζει πόσο καλό είναι για το στομάχι και τα έντερα!

Το DPRK Today συμβουλεύει τους πολίτες να χτυπούν μέχρι θανάτου τους σκύλους γιατί έτσι το κρέας τους γίνεται πιο γευστικό ενώ η κρατική τηλεόραση (KCTV) παρουσίασε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ένα εστιατόριο στην Πιονγιάνγκ, το οποίο σερβίρει πιάτα με «dangogi», όπως αποκαλούν το κρέας σκύλων στη Βόρεια Κορέα, κάνει «χρυσές δουλειές» και μαγειρεύει μοναδικά πιάτα με το κρέας σκύλων.

Στη γειτονική Νότια Κορέα ακτιβιστές για την προστασία των ζώων δια μαρτυρήθηκαν έντονα για την πρακτική της γειτονικής χώρας.

Πηγή: protothema.gr