«Οι φραγκάτοι με τα σκάφη έφαγαν τον πατέρα μου» (vid)

«Οι φραγκάτοι με τα σκάφη έφαγαν τον πατέρα μου» (vid)

Συγκλονίζει ο γιος του νεκρού χειριστή!

«Οι φραγκάτοι με τα σκάφη έφαγαν τον πατέρα μου» (vid)

Σπαραγμός στο νησί της Αίγινας μετά τη σύγκρουση δύο σκαφών. Ο γιος του νεκρού χειριστή του τουριστικού σκάφους συγκλονίζει με τα λόγια του. Μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί, το νέο παιδί κλαίει και μονολογεί, όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες: «Τον πατέρα μου τον φάγανε οι φραγκάτοι με τα σκάφη».

Από την πλευρά του ο χειριστής του ταχυπλόου που σκόρπισε τον θάνατο δηλώνει: «Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί, δεν είδα τίποτα, δεν κατάλαβα τίποτα».

Ο άντρας έχει συλληφθεί και κρατείται στο Λιμεναρχείο Αίγινας.Το δυστύχημα συνέβη στο στενό ανάμεσα στην Πέρδικα και τη Μονή, όταν η λάντζα, περίπου 7 μέτρων, η οποία μετέφερε περίπου 25 τουρίστες στο νησάκι της Μονής χτυπήθηκε από το ταχύπλοο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο χειριστής της λάντζας κόρναρε και έκανε ελιγμούς προκειμένου για να αποφύγει το ταχύπλοο αλλά δεν έφτανε ο χρόνος. Το ταχύπλοο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκοψε στη μέση τη λάντζα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρία άτομα: ο καπετάνιος της, ένα παιδάκι 9 ετών και ένας ακόμη άνδρας.

 

Πηγή: protothema.gr

Συγκλονίζει ο γιος του νεκρού χειριστή: Φάγανε τον πατέρα μου οι φραγκάτοι με τα σκάφη

Best of internet