Κραυγή αγωνίας από τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ: Δεν αντέχουμε άλλο

Gazzetta team
Κραυγή αγωνίας από τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ: Δεν αντέχουμε άλλο
Οι 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους για πάνω από δύο μήνες.

Σε επίσχεση εργασίας από σήμερα Τρίτη και Τετάρτη και την Παρασκευή 19 Αυγούστου, προχωρούν οι 2.300 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), καθώς διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους για πάνω από δύο μήνες.

Οι εργαζόμενοι δίνουν προθεσμία 15 ημερών για να τακτοποιηθεί το θέμα, ενώ την Παρασκευή θα συνεδριάσουν εκ νέου προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. «Δεν θα κινείται λεωφορείο στο νομό Θεσσαλονίκης» προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζομένων του Οργανισμού Δημήτρης Τσερμενίδης.

Όπως επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ οι εργαζόμενοι οδεύουν στον τρίτο μήνα χωρίς να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα. Σύμφωνα με τον κ. Τσερμενίδη, το ελληνικό Δημόσιο οφείλει περισσότερα από 130 εκατ. ευρώ στον Οργανισμό.

«Δεν αντέχουμε άλλο την αξιοπρέπεια μας δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσερμενίδης.

Όπως κατήγγειλε, ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης δέχεται συνάντηση μαζί τους στις 30 Αυγούστου ή στις 6 Σεπτεμβρίου ενώ το θέμα επείγει εδώ και καιρό, και υπάρχει αγωνία για τις απόψεις του υπουργού όσον αφορά το μέλλον του ΟΑΣΘ.

Πηγή: skai.gr