12 σπίτια celebrities που μπορείς να νοικιάσεις στο Airbnb (pics)

Gazzetta team
12 σπίτια celebrities που μπορείς να νοικιάσεις στο Airbnb (pics)
Μπορεί να έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα «rooms to let» και να θέλεις μια περιπέτεια, με λίγο Χολυγουντιανό vibe, μπορεί απλά να θέλεις να ρίξεις μια ματιά σε κατοικίες σε celebrities.

Υπάρχουν σπίτια στα οποία έμειναν για λίγο άνθρωποι που είναι πολύ, πολύ διάσημοι ή σπίτια celebrities που μπορείς να νοικιάσεις στο Airbnb.

Aaron Paul – Idaho



Charlie Chaplin – Los Angeles

CharlieChaplin-airbnb-risegr

Αυτό το weird πράγμα, που σήμερα ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών στο Los Angeles, ήταν στη δεκαετία του 1920, το σπίτι του Charlie Chaplin. Είναι μια καλή ευκαιρία (μόλις 120$) για σένα που ψάχνεις μια προσιτή διαμονή σε σπίτι θρυλικής μορφής του Hollywood. Επίσης σημείωσε πως και ο Rudolph Valentino έχει μείνει εκεί για ένα φεγγάρι.

Jimmy Page και Denzel Washington – Malibu

JimmyDenzel-airbnb-risegr

«Συνδυάζει και θάλασσα και βουνό»: Όποτε ξανακούσεις αυτή την ατάκα, τη μόνη εικόνα που πρέπει να φέρεις στο μυαλό σου, είναι αυτή του παραθαλάσσιου 3αριού στο Malibu, που έχει φιλοξενήσει από το θρυλικό easy listening ντουέτο Captain & Tennille, ως τους Denzel Washington και Jimmy Page (Led Zeppelin). Περιέχει γυμναστήριο και τζακούζι με θέα στον ωκεανό, ενώ μπορεί να στεγάσει ως και 8 άτομα, στη προνομιακή τιμή των 490$ τη βραδιά (μμμμμμμονο!).

Frank Sinatra – Palm Springs

FrankSinatra-airbnb-risegr

Πισίνα και σπιτάκι πισίνας, αλλά και το δισκογραφικό studio που έγραφε τις επιτυχίες του ο Frankie, σε ένα μνημείο της pop κουλτούρας του 20ου αιώνα, δικό σου για 2.600 δολάρια το βράδυ.

Kurt Cobain – The Fairfax/Melrose

KirkCobain-airbnb-risegr

Σ`αυτό το διαμέρισμα στη περιοχή The Fairfax/Melrose, από το 1991 ως και το 1992, ο Kurt Cobain έφτιαχνε τα αγαπημένα του γεύματα (πίτσα/γαριδάκια μαζί με κοκακόλα) και έγραφε τραγούδια που έγιναν το – κλασσικό- album «In Utero». Δικό σου για $150 τη διανυκτέρευση.

Vincent Van Gogh – Γαλλία

VincentVanGogh-airbnb-risegr

Ο Van Gogh δημιούργησε κάποια από τα αριστουργήματά του σε αυτό το σπίτι στην περιοχή Provence-Alpes-Cote d’Azur της Γαλλίας. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα και κοστίζει 291 λίρες/διανυκτέρευση.

Charles Dickens – Αγγλία

CharlesDickens-airbnb-risegr

Πλήρως ανακαινισμένο, σε σημείο που θυμίζει σπίτι βγαλμένο από το «New Girl», είναι το σπίτι στο Covent garden που έζησε και και ίδρυσε το περιοδικό «All The Year Round» ο Charles Dickens. Αν είσαι bookworm, για 175 λίρες το βράδυ, θα το σκεφτείς λίγο σοβαρά…

Jimi Hendrix – Χαβάη

JimiHendrix-airbnb-risegr

Σε μια εποχή που θα θέλαμε να έχουμε ζήσει (που είναι μια χρονομηχανή όταν τη θέλεις;), στα 1970, ο Jimi Hendrix έζησε στη Χαβάη, σε μια εξοχική κατοικία που έγινε γνωστή ως «the Gingerbread House». Επρόκειτο για ένα αγρόκτημα του 1930, που περιβαλλόταν από δέντρα με μπόλικα φρούτα, κομμάτι μιας ήρεμης, απομονωμένης κοινότητας. Η διανυκτέρευση κοστίζει μόλις 165 δολάρια, ενώ ο ιδιοκτήτης δέχεται και τη διεξαγωγή γάμων!

David Copperfield – Copperfield Bay

DavidCopperfield-airbnb-risegr

Ένα private resort που εκτείνεται μόλις στα 600.000 τετραγωνικά μέτρα και μπορείς να μείνεις εκεί ως και με 24 φίλους σου. Περιέχει 4 τζακούζι, ιστιοπλοϊκά και ένα 30μελές υπηρετικό προσωπικό στη διάθεση σου. Όλα αυτά μόνο για 57.000$ τη βραδιά.

Liz Taylor – Palm Springs

LizTaylor-airbnb-risegr

Η Liz Taylor έκανε παρέα με τον Michael Jackson, τουλάχιστον 8 περιπετειώδεις γάμους (2 με τον ίδιο άντρα) και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ήταν η ενσάρκωση του Χολυγουντιανού γκλάμουρ. Για εκείνους που θέλουν να νιώσουν κάτι από old school Hollywood, μπορούν να περάσουν μια βόλτα από τη γειτονιά Las Palmas στο Palm Springs και να τσεκάρουν τα 4 υπνοδωμάτια, την επιβλητική ορεινή θέα, τη πισίνα και το spa στην τιμή των 625$ ανά βραδιά. Είσαι glamorous; ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!

Mickey Rooney – Topanga Canyon
MickeyRooney-airbnb-risegr

Μόλις 9 δεκαετίες ζωής, άπειρες ταινίες και 8 γάμοι για τον ηθοποιό Mickey Rooney, που έφυγε από τη ζωή το 2014. Το διαμέρισμα του στη περιοχή Topanga Canyon, μόλις 15 λεπτά μακριά από το Malibu και τη Santa Monica, χωράει 4 ανθρώπους και έχει μια αρκετά δροσερή μπροστινή βεράντα όπου μπορείς να καθίσεις και να ακούσεις «μια ολόκληρη συμφωνία από βατράχια, γρύλους και κουκουβάγιες!», σύμφωνα με την αγγελία του Airbnb. Όλα αυτά μόνο με 220$ το βράδυ.

Bing Crosby («White Christmas») – Palm Springs

BingCrosby-airbnb-risegr

Κατ`αρχήν, μην διαβάζεις «Bill Crosby» και μπερδεύεσαι με τον υπερήλικα star τηλεοπτικών σειρών που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών γυναικών. Ο Bing Crosby είναι ένας θρύλος της μουσικής του 20ου αιώνα, που έφυγε από τη ζωή το 1977, έχοντας προλάβει να κυκλοφορήσει 41 #1 hits και τον γίγαντα που ακούει στο τίτλο «White Christmas», που έχει πουλήσει 100 εκατομμύρια αντίτυπα. Για εσένα που ψάχνεις ΚΑΙ μουσική έμπνευση, μπορείς να νοικιάσεις το 3.200 τετραγωνικών αναπαλαιωμένο σπίτι του Crosby με την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και το σαλόνι με την -σχεδόν- κινηματογραφική αίθουσα προβολών. Όλα αυτά μόλις με 675$ δολάρια τη βραδιά. Φτηνούλι.

Πηγή: rise.gr