Η βραβευμένη με Γκράμι… θαυμάστρια της Αντέλ

Gazzetta team
Η βραβευμένη με Γκράμι… θαυμάστρια της Αντέλ
Ανέβηκε στην σκηνή σε συναυλία στο Λος Άντζελες και τραγούδησαν μαζί.

Τον κατάλληλο ακροατή κάλεσε η Αντέλ επί σκηνής σε συναυλία της στο Λος Άντζελες για να πουν μαζί ένα τραγούδι.

Η Βρετανίδα σούπερ σταρ κάλεσε την Τζέιμι Γκρέις να ανέβει στη σκηνή, χωρίς να γνωρίζει ότι η 24χρονη έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα βραβείο Γκράμι καλύτερου τραγουδιού σύγχρονης χριστιανικής μουσικής.

Η νεαρή τραγουδίστρια βραβεύτηκε το 2012 για το τραγούδι της «Hold Me», ενώ την ίδια χρονιά κέρδισε και το βραβείο Dove του καλύτερου νέου καλλιτέχνη.

Όμως στην συναυλία της Αντέλ ήταν μία από τις πολλές θαυμάστριες που κατάφεραν να μπουν μπροστά στη σκηνή και όταν η Γκρέις ξέχασε τα λόγια του τραγουδιού της Αντέλ «Remedy», τότε η Βρετανίδα ποπ σταρ την παρότρυνε να τραγουδήσει κάτι που γνωρίζει καλά. Έτσι η 24χρονη επέλεξε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι του Έλβις Πρίσλεϊ.

Η τραγουδίστρια από την Ατλάντα είπε ακόμα ότι αυτή και η αδελφή της τραγουδάνε τα κομμάτια της Αντέλ στο YouTube.

«Ήμουν ενθουσιασμένη και ξαφνιασμένη και γενικώς ένιωσα τιμή», δήλωσε η Γρκέις στο ABC News, ενώ η Αντέλ της ζήτησε να μιλήσουν στη συνέχεια μέσω του witter.

Η νεαρή τραγουδίστρια είπε ακόμα ότι αυτή η εμπειρία ήρθε τη στιγμή που είχε αποφασίσει να παρατήσει την προσπάθεια της στη μουσική βιομηχανία.

«Παρότι είμαι γνωστή κι έχω μουσική καριέρα, η ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω για το κοινό της Αντέλ, ήταν μία υπενθύμιση και μία επιβεβαίωση για τις φωνητικές μου δυνατότητες κι αυτό είναι που έχει σημασία. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να συνεχίσω», είπε η Γρέις.

πηγή: newsbeast.gr