Θα «έσπρωχνε» ενάμισι κιλό κάνναβη στο Ρέθυμνο

Gazzetta team
Θα «έσπρωχνε» ενάμισι κιλό κάνναβη στο Ρέθυμνο
Ο 48χρονος είχε έτοιμες 14 συσκευασίες - Συνελήφθη μετά την έρευνα που έγινε σε χώρο ιδιοκτησίας του, όπου τον περίμεναν οι αστυνομικοί.

Μόλις έφτασε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε έναν χώρο της ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου ένας 48χρονος κάτοικος Ρεθύμνου, βρέθηκε στην… αγκαλιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που τον περίμεναν έχοντας πληροφορίες ότι διακινεί σημαντικές ποσότητες χασίς.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχε έτοιμες 14 κενές συσκευασίες για να μοιράσει σε αυτές ένα κιλό και 434 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που έκρυβε στο χώρο μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 48χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο για την μεταφορά των ναρκωτικών.

*** Δεκάδες ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού είχε στην κατοχή του ένας 34χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας και οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τον συνέλαβαν για να τον παραδώσουν στην Ασφάλεια. Συνολικά, βρέθηκαν πάνω του 76 ναρκωτικά χάπια Hipnosedon και 73 Vulbegal.

*** Μόλις κατέβηκε από το πλοίο της γραμμής στον εξωτερικό λιμένα της Τήνου, συνελήφθη από τους λιμενικούς ένας 40χρονος Έλληνας που είχε πάνω του μια μεταλλική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 34,7 γραμμαρίων.

πηγή: protothema.gr