Αλεξανδρούπολη: Ο φιλοξενούμενος ξάφρισε τον οικοδεσπότη

Gazzetta team
Αλεξανδρούπολη: Ο φιλοξενούμενος ξάφρισε τον οικοδεσπότη
Ο 41χρονος δράστης εντοπίστηκε και στην κατοχή του βρέθηκαν 7.200 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα.

Αντί να ευχαριστήσει τον οικοδεσπότη για την φιλοξενία που του παρείχε στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη, φρόντισε να αρπάξει ό,τι είχε και δεν είχε 41χρονος Έλληνας, που μάλλον δεν θα είχε ούτε καν ακουστά τον… Ξένιο Δία!

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής πέρασε ο δράστης στο σπίτι του 25χρονου, αλλά οι λίγες ώρες που έμεινε εκεί ήταν αρκετές για να ανακαλύψει ότι ο ιδιοκτήτης έκρυβε στις αποσκευές του 8.000 ευρώ! Χωρίς να το πολυσκεφτεί, άρπαξε τα χρήματα και έγινε άφαντος. Μετά από των αστυνομικών της Ασφάλειας. Ο 41χρονος εντοπίστηκε και στην κατοχή του βρέθηκαν 7.200 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Μια 20χρονη κοπέλα που επέβαινε σε αστικό λεωφορείο στην Πάτρα έβαλαν στο μάτι δυο Έλληνες πορτοφολάδες και κατάφεραν να αρπάξουν 110 ευρώ μέσα από την τσάντα της. Ωστόσο, η νεαρή τους αντιλήφθηκε και φώναξε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, που συνέλαβαν τον 48χρονο ενώ ο 52χρονος συνεργός του πρόλαβε να το σκάσει και αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr