Ο Ιταλός κροίσος που έχει γίνει viral (pics & vids)

Gazzetta team
Ο Ιταλός κροίσος που έχει γίνει viral (pics & vids)
Είναι εκατομμυριούχος, γοητευτικός, γυμνασμένος και στιλάτος. Ο Τζιανλούκα Βάτσι είναι ο άνθρωπος που μισείς να λατρεύεις και έχει τρελάνει το Instagram με τον χορό του.

Ο επιχειρηματίας και το μοντέλο σύζυγός του Τζόρτια Γκαμπριέλε άφησαν το κοινωνικό δίκτυο άφωνο με τον τρελό χορό τους. Το βίντεο έχει γίνει viral με πάνω από 7 εκατ. προβολές (δείτε το παρακάτω).

Μετά το βίντεο, τα διεθνή Μέσα ασχολήθηκαν μαζί του θέλοντας να μάθουν ποιος είναι ο Ιταλός Κροίσος. Ο 48χρονος ηγείται της κατασκευάστριας εταιρείας SEA Società Europea Autocaravan και ένας γκουρού του lifestyle.

Ντύνεται με ακριβά brands, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, διασκεδάζει και διασκεδάζει... Με πολλά τατουάζ και πολύ μαύρισμα, ο Ιταλός δεν περνά απαρατήρητος σε καμία περίπτωση.

Ενεργός χρήστης του Instagram ποστάρει συνέχεια στιγμές από την χλιδάτη ζωή του, κάνοντας τους ακολούθους του να ζηλεύουν. Στις φωτογραφίες του θα δείτε τον κολλητό του Ζακ Εφρον, με τον οποίο κάνει ιππασία, χορεύει επάνω σε τραπέζια το «Wiggle» ή βουτούν συγχρονισμένα από το γιοτ του.

Ολα αυτά επειδή απλά μπορεί!

Μια ιδέα από τη ζωή του...

Με τη γυναίκα του

Και επειδή ο χορός είναι το φόρτε του, πέρα από το viral video, που είναι πρώτο στη λίστα, ο Τζιανλούκα Βάτσι μοιράζεται με όλους χορευτικές του στιγμές και εμείς σας τις παρουσιάζουμε!


Πηγή: iefimerida.gr