Η συγκινητική ιστορία του σκύλου Rubio! (pics & vid)

Gazzetta team
Η συγκινητική ιστορία του σκύλου Rubio! (pics & vid)
Η ιστορία του Rubio έρχεται να μας υπενθυμίσει πως δεν πρέπει να το βάζουμε ποτέ κάτω, αποδεικνύοντας πως ο επιμένων νικά.

Ήταν τον Ιανουάριο που η Γερμανίδα αεροσυνοδός Olivia Sievers επέλεξε και πάλι το ξενοδοχείο που μένει πάντα στο Μπουένος Άιρες.

Ενώ περπατούσε προς το ξενοδοχείο, ένα αδέσποτο την ακολουθούσε. Αφού του έδωσε μερικά χάδια και φαγητό, συνέχισε την πορεία της. Ο σκύλος όμως δεν την άφησε τόσο απλά.

Εκείνο το βράδυ την ακολούθησε μέχρι το ξενοδοχείο και κάθε βράδυ που από τις ημέρες παραμονής της, ο σκύλος κοιμόταν στην είσοδο του ξενοδοχείου.

"Προσπάθησα να αλλάξω διαδρομή γιατί δεν ήθελα να με ακολουθεί στο ξενοδοχείο, αλλά δεν ήταν δυνατό. Με ακολουθούσε πάντα", δήλωσε η Olivia στο Noticiero Trece.

Ένιωθε πως απλά ήταν ένα κουτάβι που λαχταρούσε την προσοχή. Όταν η Olivia έφυγε για την πατρίδα της, δεν περίμενε πως θα συναντούσε ξανά τον πιστό της φίλο.

Κάθε φορά όμως που επέστρεφε στο ίδιο ξενοδοχείο τους επόμενους 6 μήνες, ο σκύλος ήταν εκεί να την περιμένει. Δεν σταμάτησε ποτέ.

Κανόνισε να τον υιοθετήσουν, αλλά εκείνος το έσκασε και επέστρεψε στο ξενοδοχείο να την περιμένει. Η Olivia τελικά αποδέχτηκε το αναπόφευκτο και υιοθέτησε η ίδια τον σκύλο που "βάφτισε" Rubio.

O Rubio πλέον βρίσκεται στη Φρανκφούρτη όπου ζει με τη νέα του οικογένεια, την Olivia και τα άλλα δύο σκυλιά της.

Πηγή: newsit.gr