Έξι νεκροί σε παραλίες το τελευταίο 24ωρο

Gazzetta team
Έξι νεκροί σε παραλίες το τελευταίο 24ωρο
Σε Μεθώνη, Χαλκιδική, Μαραθώνα, Ναύπλιο, Αίγιο και Πάτρα

Έξι άτομα, όλα σε προχωρημένη ηλικία, απεβίωσαν σε παραλίες της Ελλάδας το τελευταίο 24ωρο, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη λίστα με τα φετινά θύματα.

Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή της Μεθώνης στον Δήμο Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, ανασύρθηκε νεκρή μία 69χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Χωρίς τις αισθήσεις ανασύρθηκε μία 70χρονη αλλοδαπή στη θαλάσσια περιοχή Καστρί Δεβελέκι Ιερισσού Χαλκιδικής, ο θάνατος της οποίας διαπιστώθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευεσε να την παραλάβει.

Στον Μαραθώνα Αττικής, μία ακόμη 83χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης.

Στο Τημένιο Αργολίδας, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 80χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ένας ακόμη 80χρονος, αυτή τη φορά στην περιοχή Ριζίμιλιου Αιγίου, ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ένας άνδρας μέσης ηλικίας ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή των Δενέικων, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Τον άνδρα εντόπισαν οι λουόμενοι και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Πηγή: protothema.gr