Εισβολή έξι ατόμων σε σπίτι Πακιστανού: Τον χτύπησαν με λοστούς και τον λήστεψαν

Gazzetta team
Εισβολή έξι ατόμων σε σπίτι Πακιστανού: Τον χτύπησαν με λοστούς και τον λήστεψαν
Ο 26χρονος αλλοδαπός πήγε με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκε στην Ασφάλεια Λιβαδειάς και έδωσε την περιγραφή των άγνωστων κακοποιών

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι συνολικά ήταν οι δράστες της εισβολής στο σπίτι ενός νεαρού Πακιστανού που ξυλοκοπήθηκε άγρια με ξύλινα ρόπαλα και σιδερένιους λοστούς στην Αλίαρτο Βοιωτίας, για να αναγκαστεί να τους παραδώσει τις λιγοστές οικονομίες που είχε συγκεντρώσει δουλεύοντας!

Ο 26χρονος αλλοδαπός πήγε με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκε στην Ασφάλεια Λιβαδειάς και έδωσε την περιγραφή των έξι άγνωστων κακοποιών που είχαν εισβάλει λίγο νωρίτερα στην κατοικία του, τον είχαν χτυπήσει και του είχαν αρπάξει 700 ευρώ. Αμέσως, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή με την βοήθεια της Ο.Π.Κ.Ε. και κατάφεραν να προσάγουν στην Ασφάλεια τρεις από τους ληστές.

Πρόκειται για δύο Ινδούς ηλικίας 37 και 28 χρόνων και έναν 49χρονο Αλβανό, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το νεαρό Πακιστανό και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενοι για ληστεία, ενώ ο 28χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς βρισκόταν παράνομα στην χώρα. Η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι τρεις συνεργοί τους.

Πηγή: protothema.gr