Τραγουδίστρια δεν συμμετείχε στη διαδήλωση του Ερντογάν και της ακύρωσε συναυλία! (pics & vids)

Gazzetta team
Τραγουδίστρια δεν συμμετείχε στη διαδήλωση του Ερντογάν και της ακύρωσε συναυλία! (pics & vids)
Το αστέρι της ποπ Σίλα τιμωρήθηκε γιατί δεν παραβρέθηκε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση κατά της απόπειρας πραξικοπήματος.

Άμεση ήταν η τιμωρία για την ποπ σταρ της τουρκικής μουσικής σκηνής Σίλα Γκέντσογλου, η οποία ενημερώθηκε από τη δημοτική αρχή της Κωνσταντινούπολης πως οι προγραμματισμένες συναυλίες της για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ματαιώνονται επειδή δεν συμμετείχε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση κατά της απόπειρας πραξικοπήματος.

Η 36χρονη τραγουδίστρια, της οποίας τα τραγούδια έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία ημέρα μετά την προσπάθεια ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης είχε αναρτήσει μήνυμα συμπαράστασης για τους δεκάδες νεκρών, ενώ στις 20 Ιουλίου είχε «τιτιβίσει» ένα hashtag που υποστήριζε την κυβέρνηση.

Η διάσημη τραγουδίστρια, μάλιστα, είχε εξηγήσει πως παρότι τάσσεται κατά των πραξικοπημάτων δε θα λάβει μέρος σε ένα τέτοιο «σόου», ενώ σε νεότερη ανάρτησή της είχε τονίσει πως δεν αλλάζει θέση και ότι «αν μιλάμε για δημοκρατία τότε εξέφρασα κι εγώ την άποψή μου».

Παρ’όλα αυτά, η Σίλα, όπως είναι γνωστή στην Τουρκία, δεν παραβρέθηκε στη «φιέστα υπεροχής» του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα οι αρμόδιες αρχές της πόλης να πουν «όχι» στη διεξαγωγή δυο συναυλιών.

Την ίδια ώρα, δύο ακόμα συναυλίες της ματαιώθηκαν στην Προύσα και στην Καισάρεια.