Το νέο Νearby του Pokemon Go είναι πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε (pics & vid)

Gazzetta team
Το νέο Νearby του Pokemon Go είναι πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε (pics & vid)
Οι πατημασιές θα αποτελούν πια μια κακή ανάμνηση.

Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα του Pokemon Go ήταν το Nearby. Η επιλογή που σου έδειχνε στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης ποια Pokemon βρίσκονταν κοντά σου. Ναι, θεωρητικά ήταν πολύ ωραίο και βοηθητικό αλλά υπήρχε ένα μικρό προβληματάκι, οι πατημασιές.

poke go nearby

Αν θυμάσαι την προηγούμενη φορα που μιλήσαμε για αυτό (τσεκαρε εδώ) είχαμε πει, πως κάθε πατημασιά αντιστοιχεί σε περίπου 100 μέτρα, ενώ αν προχωρούσες προς την σωστή κατεύθυνση, οι πατημασιές μειώνονταν. Υπήρξε όμως ένα προβληματάκι σε όλο αυτό: Το σύστημα με τις πατημασιές, δεν δούλεψε με αποτέλεσμα να πηγαίνεις για κάμποσα λεπτά πάνω κάτω στο δρόμο χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς να βρίσκεις το Pokemon που θες. Η Niantic λοιπόν απέσυρε τις πατημασιές και κράτησε μόνο το Nearby έτσι γενικά και αόριστα, οπότε αν ανοίξεις τώρα το παιχνίδι θα δεις αυτό.

ponear-risegr

Εκτός αν μένεις στο τιμημένο και ιστορικό San Francisco. Εκεί μετά το τελευταίο Update του παιχνιδιού μαζί με τις άλλες δυνατότητες (να φτιάξεις ξανά το πρόσωπο και τα ρούχα του χαρακτήρα σου, αλλαγές στο σύστημα του παιχνιδιού κατά την διάρκεια της οδήγησης) στις οποίες έχουμε πρόσβαση όλοι, προστέθηκε δοκιμαστικά μια νέα δυνατότητα στο Nearby. Πλέον αν το Pokemon που ψάχνεις βρίσκεται κοντά σε Pokestop, θα βλέπεις και την εικόνα του Pokestop (ή τέλος πάντων ένα κομμάτι της) στο Nearby. Μπερδεύτηκες; Τσέκαρε αυτό το βιντεάκι

Δεν ξέρουμε ακόμη αν αυτή φάση του update είναι διαθέσιμη και σε άλλες πόλεις εκτός του San Francisco, ελπίζουμε πάντως να λειτουργήσει καλά και να μονιμοποιηθεί γιατί μοιάζει πολύ κοντά σε αυτό που θέλουμε.

Πηγή: rise.gr