«Κουτσομπολιά πεζοδρομίου τα περί στήριξης Τσίπρα», λέει το περιβάλλον Καραμανλή

Gazzetta team
«Κουτσομπολιά πεζοδρομίου τα περί στήριξης Τσίπρα», λέει το περιβάλλον Καραμανλή
Κουτσομπολιά πεζοδρομίου χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Κ.Καραμανλή τα περί στήριξης του Α.Τσίπρα

«Κουτσομπολιά πεζοδρομίου» χαρακτηρίζουν συνεργάτες του Κ.Καραμανλή τα περί στήριξης του Α.Τσίπρα. Οι ίδιοι «κύκλοι» αποκαλύπτουν -κατά τον ΒΗΜΑτοδότη- και σε ποιά περίπτωση θα μιλήσει ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός.

Γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης: "Ας αρχίσω από τα καθιερωμένα: «Κύκλοι προσκείμενοι στον Κώστα Καραμανλή» (γιατί μόνον οι «κύκλοι» ομιλούν, αφού ο ίδιος ο κ. Καραμανλής ουδέποτε ομιλεί) μου έλεγαν ότι όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται για ανοχή ή ακόμα στήριξη του Καραμανλή προς τον Αλ. Τσίπρα «τον αφήνουν παγερά αδιάφορο». Ναι, έτσι ακριβώς μου το μετέφεραν, με μια δόση μάλιστα αγανάκτησης. Τα χαρακτηρίζουν μάλιστα «κουτσομπολιά του πεζοδρομίου» και ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βγει και να διαψεύσει τέτοιου είδους κουτσομπολιά.

«Το γεγονός ότι δεν απαντά στις κατηγορίες αυτές, ότι τους αγνοεί, εκνευρίζει τους επικριτές του περισσότερο». Προειδοποιούν (οι «κύκλοι») ότι ο Καραμανλής πρόκειται να μιλήσει (και να απαντήσει) μόνο σε μία περίπτωση: όταν βρεθεί κάποιο πολιτικό πρόσωπο και τον κατηγορήσει επωνύμως και ευθέως για δήθεν στήριξη που παρέχει προς τον κ. Τσίπρα. Και όχι οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο αλλά «βαρύ» πολιτικό πρόσωπο (έτσι ακριβώς μου το μετέφεραν)".

Πηγή: thetoc.gr