+slo-gun

«Καυτές» αποκαλύψεις για την σχέση της Νταϊάνας με τον λοχαγό Χιούιτ

«Καυτές» αποκαλύψεις για την σχέση της Νταϊάνας με τον λοχαγό Χιούιτ

«Καυτές» αποκαλύψεις για την σχέση της Νταϊάνας με τον λοχαγό Χιούιτ

Όλα όσα έγιναν από το καλοκαίρι του 1986 - Του έδωσε 16.000 λίρες για να αγοράσει σπορ αυτοκίνητο.  

Μυστικά, αποκαλύψεις και η αλήθεια για την πατρότητα του πρίγκιπα Χάρι, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον πρίγκιπα Κάρολο, τα δύο παιδιά τους και την εξωσυζυγική ζωή «της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών», ο σωματοφύλακάς της Ken Wharfe. 

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, όταν πρόσφατα, ο 31χρονος σήμερα πρίγκιπας Χάρι, πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, εξέφρασε την επιθυμία να μιλάει περισσότερο για την μητέρα του, ο Wharfe έγραψε τα απομνημονεύματά του σε βρετανικό έντυπο για να φωτίσει άγνωστες πτυχές της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνας, που έχασε την ζωή της σε αυτοκινητικό δυστύχημα, στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997.

Όπως γράφει ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Νταϊάνας, μετά την γέννηση του πρίγκιπα Χάρι, την συνόδευσε στις διακοπές της στην Πάλμα της Μαγιόρκας. Εκεί, δίπλα στην πισίνα των θερινών ανακτόρων του Χουάν Κάρλος, η πριγκίπισσα, που φορούσε ένα πορτοκαλί μπικίνι έσκυψε και ψιθύρισε χαμηλόφωνα στο αυτί του σωματοφύλακά της: «Ξέρεις είναι καιρός να απλώσω τα φτερά μου».

Ο έκπληκτος σωματοφύλακας αποκαλύπτει ότι την ίδια περίοδο η γοητευτική πριγκίπισσα του εμπιστεύτηκε πως ο Κάρολος είχε δύο χρόνια να κοιμηθεί μαζί της ενώ ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, που την φιλοξενούσε στην Μαγιόρκα, την φλέρταρε ανοιχτά, όταν όμως εκείνη το είπε στον πρίγκιπα της Ουαλίας, αυτός περιορίστηκε να την χαρακτηρίσει «ανόητη».

Τι εννοούσε όμως η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν έλεγε ότι «θα ανοίξει τα φτερά της;». Ο προσωπικός της σωματοφύλακας από το 1988 μέχρι το 1993 και σωματοφύλακας της ίδιας και των δύο παιδιών της νωρίτερα, δίνει κάθε άγνωστη πληροφορία και πολλές λεπτομέρειες για την πρώτη εξωσυζυγική σχέση της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού, Τζέιμς Χιούιτ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 1986 σε πάρτι που οργάνωσε η φίλη της πριγκίπισσας, Χέιζελ Γουέστ. Εκεί, ο γοητευτικός, γυναικάς λοχαγός, 10 χρόνια νεότερος από τον πρίγκιπα Κάρολο, ανέφερε στην πριγκίπισσα ότι παραδίδει μαθήματα ιππασίας και προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα.

Ένας μεγάλος έρωτας άρχισε. Ο Ken Wharfe οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο που μετέφερε την Νταϊάνα σε παλιά εξοχική κατοικία στο Ντέβον, στην«ερωτική φωλιά» του ζευγαριού. Η νεαρή πριγκίπισσα μεταμορφωνόταν σε μια απλή νοικοκυρά, ο σωματοφύλακας μαγείρευε για τους δύο εραστές ιταλικό φαγητό, η Νταϊάνα έπλενε τα πιάτα και η μητέρα του Χιούιτ, που βρισκόταν επίσης εκεί, ετοίμαζε το πρωινό για την αγαπημένη του γιου της.

Μια μέρα, ο σωματοφύλακας αναφέρει, ότι ο λοχαγός Χιούιτ, που δεν είχε χρήματα, εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει ένα σπορ αυτοκίνητο και την επομένη η Νταϊάνα του προσέφερε σε χαρτοφύλακα 16.000 λίρες! Ο ίδιος, γράφει ότι, αν αυτό είχε γίνει τότε γνωστό, εύκολα θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι τα χρήματα ήταν προϊόν κάποιου είδους εκβιασμού εκ μέρους του λοχαγού.

Ο Ken Wharfe δεν παραλείπει να γράψει για το είδος των ανδρών που άρεσαν στην όμορφη πριγκίπισσα. «Ψηλοί και με στολή», είχε εμπιστευτεί η ίδια στον σωματοφύλακά της, που αναφέρει ότι η στενή σχέση με την πριγκίπισσα και τα παιδιά της, τον έκαναν να αισθάνεται μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Όταν, παρά τις προφυλάξεις, η σχέση της Νταϊάνας με τον Τζέιμς Χιούιτ άρχισε να γίνεται γνωστή, μια φήμη άρχισε να «πλανάται» σχετικά με την πατρότητα του πρίγκιπα Χάρι. Η Νταϊάνα ήταν απαρηγόρητη και μια μέρα ξέσπασε σε λυγμούς ενώ πίστευε ότι οι φήμες προέρχονταν από τον κύκλο του πρίγκιπα Καρόλου.

                                    Η Νταϊάνα με τον σωματοφύλακά της

Όμως, ο Wharfe θέλει να διαλύσει κάθε αμφιβολία για το θέμα, που 19 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας, εξακολουθεί να απασχολεί τον βρετανικό Τύπο και όχι μόνο. Όπως γράφει ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας, ο Χάρι δεν είναι γιος του λοχαγού, αφού γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984, όταν ο αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν 18 μηνών. Η «σύλληψη» του Χάρι έγινε γύρω στα Χριστούγεννα του 1983, εξηγεί ο Wharfe ενώ η γνωριμία της Νταϊάνας με τον Τζέιμς Χιούιτ έγινε το καλοκαίρι του 1986.

Ο ίδιος τονίζει ότι τα «κόκκινα μαλλιά» του πρίγκιπα Χάρι και του εραστή της μητέρας του είναι για πολλούς «η απόδειξη» για το ποιος είναι ο πατέρας του δευτερότοκου γιου της πριγκίπισσας, όμως, όσοι έχουν γνωρίσει την αδελφή της, Τζέιν σε μικρή ηλικία, θα ξέρουν ότι «κόκκινα μαλλιά» έχει και η οικογένεια Σπένσερ, όπως είναι το πατρικό επίθετο της Νταϊάνας.

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ο λοχαγός Χιούιτ άρχισε να κουράζεται από την σχέση του με την πριγκίπισσα. «Κεν, χρειάζομαι λίγο χρόνο μόνος, η πριγκίπισσα έχει γίνει πολύ απαιτητική», είπε μια μέρα ο λοχαγός στον σωματοφύλακα της Νταϊάνας. Ο γοητευτικός άνδρας «απέδρασε» από την σχέση με την πριγκίπισσα όταν πήρε προαγωγή σε ταγματάρχη και μετατέθηκε για δύο χρόνια στη Γερμανία.

Εκείνη έκανε ό,τι μπορούσε για να μη τον χάσει και να τον εμποδίσει να φύγει στο εξωτερικό, αλλά, όταν αντιλήφθηκε ότι ο Χιούιτ ήταν ανένδοτος, άφησε την σχέση τους να τελειώσει. Στην αρχή μιλούσαν στο τηλέφωνο, αλλά η απογοητευμένη πριγκίπισσα «αραίωσε» τις κλήσεις και ήταν η Νταϊάνα που έβαλε τον τίτλο του «τέλους» στην όμορφη ερωτική ιστορία τους. 

Πηγή: protothema.gr

Best of internet