Ο Τραμπ πρότεινε στους ιδιοκτήτες όπλων να δολοφονήσουν τη Χίλαρι! (vid)

Gazzetta team
Ο Τραμπ πρότεινε στους ιδιοκτήτες όπλων να δολοφονήσουν τη Χίλαρι! (vid)
Αφησε υπονοούμενα ότι σε περίπτωση που εκλεγεί η Χίλαρι και θελήσει να διαλέξει και να τοποθετήσει ανώτατους δικαστές θα πρέπει να την πυροβολήσουν για να την σταματήσουν.

Οργή έχει προκαλέσει ο Ντόναλντ Τραμπ που σε ομιλία του πρότεινε σε όσους αντιτίθενται στη Χίλαρι Κλίντον να την δολοφονήσουν!

Ο υποψήφιος τον Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Ουίλμινγκτον της Βόρειας Καρολίνας άφησε υπονοούμενα ότι σε περίπτωση που εκλεγεί η Χίλαρι και θελήσει να διαλέξει και να τοποθετήσει ανώτατους δικαστές θα πρέπει να την πυροβολήσουν για να την σταματήσουν.

«Η Χίλαρι θέλει να καταργήσει, ουσιαστικά καταργεί την δεύτερη τροπολογία», είπε ο Τραμπ, αναφερόμενος στο κομμάτι της νομοθεσίας που δίνει το δικαίωμα οπλοκατοχής.

«Με την ευκαιρία, αν εκλεγεί και επιλέξει τους δικαστές της, δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα παιδιά. Υπάρχει η δεύτερη τροπολογία, ωστόσο, παιδιά, ίσως υπάρχει δεν ξέρω», πρόσθεσε με νόημα προκαλώντας σύγχυση και αμηχανία στο κοινό που παρακολουθούσε.

Πηγή: protothema.gr