Ρωσία: Άντρας σκότωσε τον σωτήρα της συζύγου του!

Gazzetta team
Ρωσία: Άντρας σκότωσε τον σωτήρα της συζύγου του!
Το θύμα αντιλήφθηκε τη γυναίκα που πνιγόταν, την έσυρε στην παραλία και τότε δέχτηκε την επίθεση από τον 51χρονο σύζυγο, ο οποίος τον μαχαίρωσε, ενώ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που σε πείθουν να κοιτάς τη δουλειά σου και να μην μπλέκεσαι σε ξένες υποθέσεις. Ένας 27χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στη Ρωσία, πέφτοντας νεκρός από το μαχαίρι του συζύγου της γυναίκας που μόλις πριν λίγα λεπτά είχε σώσει από βέβαιο θάνατο.

Το μοναδικό αυτό περιστατικό συνέβη στη λίμνη Βαϊκάλη της Σιβηρίας, στη Ρωσία. Ένας άνδρας 51 ετών περνούσε ένα ευχάριστο απόγευμα με τη σύζυγό του, πίνοντας οι δυο τους μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Η γυναίκα βούτηξε στο νερό, αλλά φάνηκε να χάνει τον έλεγχο και να πνίγεται.

Ένα γκρουπ νεαρών αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και ένας 27χρονος βούτηξε στο νερό και την έσυρε ασφαλή στην παραλία. Όταν ο 51χρονος σύζυγος είδε τη σκηνή, έβγαλε ένα μαχαίρι, επιτέθηκε στον νεαρό και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν τα κατάφερε, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή λόγω υπερβολικής αιμορραγίας. Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, ο 51χρονος σύζυγος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών. Ο δράστης υποστήριξε πως ήταν αυτοάμυνα, αλλά παρόλα αυτά, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο 15ετούς κάθειρξης.

Πηγή: protothema.gr