Ανεπιθύμητο τατουάζ; Υπάρχει λύση! (pics)

Gazzetta team
Ανεπιθύμητο τατουάζ; Υπάρχει λύση! (pics)
10 έξυπνες ιδέες για να διορθώσεις ένα τατουάζ που δεν σου αρέσει...

Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα ανθρώπων που έχουν μετανιώσει για ένα τατουάζ το οποίο έκαναν χωρίς να καλοσκεφτούν ότι θα το κουβαλούν επάνω τους για ολόκληρη τη ζωή τους. Μια παλιά αγάπη που τελείωσε, μια ατυχής επιλογή εικόνας ή μία παρόρμηση της στιγμής, μένουν ανεξίτηλα για να θυμίζουν κάτι που οι παθόντες θα ήθελαν να ξεχάσουν.

Ενώ μια κάποια λύση, επώδυνη και η οποία αφήνει σημάδια στο δέρμα, είναι τα λέιζερ, εδώ βλέπουμε πώς μπορούμε να εξαφανίσουμε ένα άσχημο τατουάζ ή ένα άλλο που πλέον μας ενοχλεί. Προσωπικά, θα προτιμούσα τη δεύτερη λύση, εφόσον ο χρόνος στην περίπτωση του τατουάζ δεν μπορεί να «γιατρέψει» παλιές πληγές - σε αντίθεση με την τέχνη, που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ένα μικρό κακοφτιαγμένο καρτούν γίνεται καμβάς ενός άλλου, πιο χαριτωμένου, ένας σταυρός γίνεται όμορφο δένδρο που ανθίζει, ένα ιδεόγραμμα γίνεται νεράιδα, μια ασύμετρη μουτζούρα αλλάζει σε εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχέδιο, το όνομα ενός ξοφλημένου έρωτα μεταμορφώνεται σε πανέμορφα φτερά, ακόμα και κείμενα αλλάζουν σε κάτι άλλο. Πάρε, λοιπόν, ιδέες και μην απελπίζεσαι. Ακόμα και τα τατουάζ μπορούν να διορθωθούν.



















Πηγή: protothema.gr