Ο πρίγκιπας Κάρολος «δίνει μάχη» με τους Μίντλετον για να βλέπει τα εγγόνια του

Gazzetta team
Ο πρίγκιπας Κάρολος «δίνει μάχη» με τους Μίντλετον για να βλέπει τα εγγόνια του
«Σύννεφα» στις σχέσεις του πρίγκιπα Καρόλου με τους γονείς της νύφης του, Κέιτ Μίντλετον - Πώς προσπαθεί ο Βρετανός πρίγκιπας να απομονώσει την Κάρολ Μίντλετον και τον σύζυγό της από την βασιλική οικογένεια για να περνά χρόνο με τα εγγόνια του.

Από την ημέρα που γεννήθηκε ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος, πριν τρία χρόνια, ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και παππούς του Γεώργιου, πρίγκιπας Κάρολος, παραπονέθηκε σε στενούς του φίλους ότι δεν τον αφήνουν να βλέπει τον εγγονό του.

Ο πρώτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας έκανε λόγο για «επέλαση των Μίντλετον» στην ζωή του γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του μικρού εγγονού του.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά, ο μικρός Γεώργιος έχει αποκτήσει μία αδελφή, την χαριτωμένη πριγκίπισσα Σάρλοτ, ενός έτους, αλλά η ο Κάρολος εξακολουθεί να βλέπει τους γονείς της νύφης του, Κέιτ, ως «απειλή» και «εμπόδιο» για την σχέση με τα εγγόνια του.



Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, για τον πρίγκιπα Κάρολο η Κάρολ Μίντλετον, 61 ετών και ο σύζυγός της Μάικλ Μίντλετον, 67 ετών, περνούν περισσότερο χρόνο από εκείνον που τους αναλογεί με τα δύο παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Έτσι, ο Κάρολος φρόντισε να «εξαφανίσει» σταδιακά τους Μίντλετον από το πλευρό της βασιλικής οικογένειας και η απτή απόδειξη είναι ότι οι γονείς της Κέιτ δεν παρουσιάστηκαν στους ιππικούς αγώνες του Άσκοτ τον Ιούνιο, ούτε στην λειτουργία που τελέστηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου για τα 90α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ τον ίδιο μήνα.

Μάλιστα, «πηγή» από το περιβάλλον του πρίγκιπα Καρόλου, δήλωσε στον βρετανικό Τύπο, ότι πριν δύο εβδομάδες, στα γενέθλια του μικρού πρίγκιπα Γεώργιου, που έγιναν στην κατοικία του Ουίλιαμ και της Κέιτ στο Νόρφολκ, τα πάντα, το πάρτι, τα παιχνίδια που θα έπαιζαν τα παιδιά, όλα ήταν οργανωμένα από την Κάρολ Μίντλετον, κάτι που έκανε τον Κάρολο να αισθάνεται «παραγκωνισμένος» ενώ η σύζυγός του Καμίλα δεν παρέστη στα γενέθλια.



Η ίδια «πηγή» υποστήριξε ότι ο πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, να γίνει ο «μέντοράς» του, καθώς τον βλέπει ως μελλοντικό βασιλιά.

Έτσι, ο Κάρολος κάλεσε τον Ουίλιαμ, την Κέιτ και τα δύο τους παιδιά, στην εξοχική του κατοικία στο Birkhall της Σκωτίας για να κάνουν διακοπές, να πάνε για κυνήγι και για ψάρεμα, αλλά για πρώτη φορά από το 2011, που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ Μίντλετον, ο Κάρολος δεν συμπεριέλαβε στην λίστα των καλεσμένων και τους Μίντλετον.

Πηγή: protothema.gr