Θρήνος και ερωτηματικά για τον χαμό της 15χρονης μπασκετμπολίστριας

Gazzetta team
Θρήνος και ερωτηματικά για τον χαμό της 15χρονης μπασκετμπολίστριας
Εν αναμονή της νεκροψίας είναι οι γονείς της άτυχης 15χρονης Ελπίδας που περιμένουν τα αποτελέσματα για να μάθουν πώς «έφυγε» τόσο ξαφνικά το παιδί τους,

Θρήνο και ερωτηματικά προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος της αθλήτριας στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου (6/8/2016) και ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η 15χρονη ήταν αθλήτρια του μπάσκετ, μέλος των κλιμακίων της ΕΚΑΣΚ. Το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι, ξαφνικά κατέρρευσε και διεκομίσθη άμεσα στο Νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών η μικρή κοπέλα δεν ανένηψε.

Τραγικές φιγούρες στην όλη υπόθεση οι γονείς της 15χρονης Ελπίδας, που περιμένουν τις απαντήσεις της ιατροδικαστικής εξέτασης για να μάθουν πώς έφυγε τόσο ξαφνικά το παιδί τους.
Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές όταν οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί στο παιδί τους.

Σήμερα εν τω μεταξύ πραγματοποιείται και η πολιτική κηδεία της άτυχης Ελπίδας. H σορός της θα εκτεθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Πηγή: Cretalive.gr