Είχαν και δεύτερη φυτεία οι παραγωγοί χασισέλαιου

Gazzetta team
Είχαν και δεύτερη φυτεία οι παραγωγοί χασισέλαιου
Η δεύτερη αποτελούνταν από 32 ανεπτυγμένα δενδρύλλια ύψους ως 1,5 μέτρου και καλλιεργούνταν σε υπαίθριο χώρο στον στον περίβολο του κτήματος της κατοικίας.

Πληθαίνουν τα ευρήματα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος από τις έρευνες για την δραστηριότητα του ζευγαριού που είχε στήσει εργοστάσιο παραγωγής... χασισέλαιου στις δύο αποθήκες του σε χωριό της Πάρου. Ήδη εντοπίστηκε η δεύτερη φυτεία που διατηρούσαν και μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι όπου κατοικούν ο 39χρονος και η 29χρονη, βρέθηκαν τρία κιλά κάνναβης μέσα σε μεταλλικό δοχείο που ήταν εμποτισμένη με ισοπροπυλική αλκοόλη για την παραγωγή χασισέλαιου, ενώ βρέθηκαν και σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 948 γραμμαρίων. Το ζευγάρι διατηρούσε δυο χασισοφυτείες, η μια εκ των οποίων ήταν εσωτερικού χώρου και μοιρασμένη στις δυο αποθήκες και αποτελούνταν από 106 δενδρύλλια ύψους ενός μέτρου μέσα σε γλάστρες με συνθήκες τεχνητού φωτισμού, εξαερισμού και θέρμανσης.

Η δεύτερη αποτελούνταν από 32 ανεπτυγμένα δενδρύλλια ύψους ως 1,5 μέτρου και καλλιεργούνταν σε υπαίθριο χώρο στον στον περίβολο του κτήματος της κατοικίας. Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή των δυο κατηγορουμένων είχαν κατασχεθεί 44 γραμμάρια χασισέλαιου, 17 λίτρα ισοπροπυλικής αλκοόλης για την παραγωγή του, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά και 4.700 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών. Το ζευγάρι έχει ήδη οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου με κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Πηγή: protothema.gr