Προφυλακιστέα η 26χρονη που κατηγορείται για το έγκλημα στο Κορωπί

Gazzetta team
Προφυλακιστέα η 26χρονη που κατηγορείται για το έγκλημα στο Κορωπί
Προφυλακίσθηκε η 26χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο σπίτι του θύματος στο Κορωπί μετά και την απολογία της στον εισαγγελέα την Παρασκευή το μεσημέρι.

Η 26χρονη που απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων προσήλθε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων γύρω στη μια το μεσημέρι, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε στην κατάθεση της τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα, ισχυριζόμενη ότι προκλήθηκε από το θύμα, η οποία της είπε για τη παράλληλη σχέση που διατηρεί με τον σύντροφο της και τότε η ίδια «θόλωσε» και υπήρξε συμπλοκή μεταξυ των δυο γυναικών με τη γνωστή τραγική κατάληξη.

Τη Δευτέρα οι συνήγοροι της θα ζητήσουν ψυχιατρική εξέταση της 26χρονης, σε μια προσπάθεια να αποδείξουν οι η νεαρή βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής όταν τελέστηκε το έγκλημα.

Μάλιστα, η κατηγορούμενη ζήτησε από ανακριτή και εισαγγελέα να πάρει μαζί και τα δυο ανήλικα παιδιά της στη φυλακή για «μεγαλύτερη ασφάλεια για τα ίδια», όπως ισχυρίστηκε.

Ο συνήγορος της δήλωσε αργότερα στις κάμερες ότι η «συντριβή της πελάτισσας του είναι ακόμη μεγαλύτερη από το γεγονός ότι 4 μικρά παιδιά μένουν στην ουσία ορφανά» και πρόσθεσε, «ακολουθείται η διαδικασία της δικαιοσύνης, ξέρουμε τι την περιμένει...», ενώ έκανε λόγο για «ένα ιψενικό τρίγωνο που είχε οικτρού αποτέλεσμά».

Πηγή: iefimerida.gr