Δεύτερος θάνατος από ηρωίνη σε τρία 24ωρα!

Gazzetta team
Δεύτερος θάνατος από ηρωίνη σε τρία 24ωρα!
Ο 35χρονος άνδρας εξαφανίστηκε και βρέθηκε νεκρός στην περιοχή του Σκαλανίου - Είχε προηγηθεί ο θάνατος μίας 23χρονης σε χωριό του Αγρινίου.

Ανησυχία στα στέκια τοξικομανών όλης της χώρας έχει προκαλέσει ο δεύτερος θάνατος χρήστη ηρωίνης μέσα σε τρία 24ωρα, σε διαφορετικές περιοχές. Το νέο θύμα ήταν ένας 35χρονος, που πήρε τη μοιραία δόση μέσα στο ταξί της οικογένειάς του σε ένα χωριό του Ηρακλείου.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάρει το ταξί για να πάει μια βόλτα στην περιοχή του Σκαλανίου, αλλά καθυστερούσε να επιστρέψει και οι γονείς του ανησύχησαν. Άρχισαν να τον αναζητούν και κατάφεραν να εντοπίσουν το ταξί, στο οποίο όμως ήταν πεσμένος ο γιος του με μια σύριγγα καρφωμένη στο πόδι του! Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε ότι ο 35χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Ήταν το δεύτερο θύμα των ναρκωτικών καθώς, την περασμένη Τετάρτη, είχε χάσει τη ζωή της μια 23χρονη κοπέλα από το Αγρίνιο στο σπίτι του 38χρονου φίλου της, σε ένα χωριό δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα. Μάλιστα, εκείνος της είχε δώσει τη μοιραία δόση. Και στις δυο περιπτώσεις, δείγματα από τη φονική ηρωίνη εστάλησαν για ανάλυση.

Πηγή: protothema.gr