Τα "γυρνάει" ο Καμμένος για το δηλητηριώδες tweet κατά της Φώφης Γεννηματά

Gazzetta team
Τα "γυρνάει" ο Καμμένος για το δηλητηριώδες tweet κατά της Φώφης Γεννηματά
Στο θέμα του tweet προς τη Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του παραχώρησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος η ανάρτηση που έκανε δεν είχε κανένα λόγο να θίξει την κα Γεννηματά "και βεβαίως προς Θεού, ένα θέμα που έχει να κάνει με λόγους υγείας, όπως επικαλέστηκαν εν συνεχεία".

Όπως διευκρίνισε η ανάρτηση αφορά έναν πολιτικό και έναν άνθρωπο, ενώ δήλωσε πως δικαίως η κα Γεννηματά λαμβάνει πρόωρη σύνταξη ως μητέρα, σημειώνοντας ωστόσο πως υπάρχουν "άνθρωποι οι οποίοι είναι ακρωτηριασμένοι και παίρνουν μια αναπηρική σύνταξη, τους καλούν να περνούν κάθε χρόνο Επιτροπή για να πιστοποιήσουν εκ νέου τον ακρωτηριασμό τους".

Επεσήμανε πως η κα Γεννηματά δεν παίρνει τη σύνταξη αυτή λόγω του ότι παίρνει τη βουλευτική αποζημίωση, αλλα το δικαίωμα το διατηρεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του ο Πάνος Καμμένος "εκείνοι που σήμερα κάνουν αυτή τη μεγάλη καμπάνια εναντίον μου, λέγοντας δήθεν ότι εγώ αναφέρθηκα στην ασθένεια της κ. Γεννηματά, που δεν ισχύει, ήταν αυτοί που χτυπούσαν τον καρκινοπαθή πατέρα μου με δημοσιεύματα και ο οποίος τελικά, κατέληξε".


Πηγή: newsit.gr