Όργια, μεθύσια και γυμνό στο ριάλιτι που αναστάτωσε την Ελλάδα (pics & vids)

Gazzetta team
Όργια, μεθύσια και γυμνό στο ριάλιτι που αναστάτωσε την Ελλάδα (pics & vids)
Το περιβόητο «Geordie Shore», η κορυφή της trash τηλεόρασης για την τηλεθέαση

Σεξ σε δημόσια θέα, άγρια μεθύσια, βρισιές, φασαρίες και βέβαια μπόλικα γυμνά στήθη! Αυτή είναι η συνταγή του παρακμιακού ριάλιτι του MTV το οποίο γυρνάει την Ευρώπη -περνάει κάθε χρόνο και από την Ελλάδα- και φυσικά αναστατώνει.

Το περιβόητο «Geordie Shore», η κορυφή της trash τηλεόρασης στη Βρετανία, αποτελεί για ορισμένες περιοχές διαφήμιση και πόλος έλξης συγκεκριμένων τουριστών, ωστόσο από όπου περνάει προκαλεί...

Άλλωστε αυτές είναι οι οδηγίες που δίνονται στους παίκτες από την παραγωγή. Να προκαλούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τη συμπεριφορά τους.

Κέρκυρα και Κύπρος έζησαν στιγμές ακολασίας

11Το βρετανικό ριάλιτι οργίων έκανε αρχικά μια στάση στην Κέρκυρα, όπου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας (τελικά ανακλήθηκε η άδεια για τα γυρίσματα) και στη συνέχεια έκανε στάση στην Κύπρο και οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να επιδίδονται σε άγρια μεθύσια και δημόσιο σεξ.

Στις αρχές του Ιουλίου αναστάτωσε τον Κάβο της Κέρκυρας, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για την άσεμνη συμπεριφορά των παικτών και να καταγγέλλουν προπηλακισμούς από ανθρώπους της παραγωγής, κάτι που οδήγησε τον τοπικό Δήμο να ανακαλέσει την άδεια που είχε δώσει για τα γυρίσματα. Βέβαια η ανάκληση προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς κάποιοι θεώρησαν ότι θα χάσει διαφήμιση το νησί.

geo-7

Τα προγραμματισμένα επεισόδια του ριάλιτι στην Κέρκυρα ολοκληρώθηκαν κανονικά πάντως και η αποστολή αναχώρησε για την Αγία Νάπα της Κύπρου, με κυπριακά, αλλά και βρετανικά, ΜΜΕ, να παρουσιάζουν και να σχολιάζουν φωτογραφικό υλικό και βίντεο με την εκτός ορίων συμπεριφορά των νεαρών.


Η εκπομπή βάζει νεαρούς και νεαρές να κυκλοφορούν ημίγυμνοι, να πίνουν μέχρι να μην αντέχουν άλλο και να επιδίδονται σε όργια στους δρόμους μεταφέροντας την εικόνα περιοχών όπως ο Κάβος και η Αγία Νάπα ως προορισμών για όργια και αχαλίνωτη διασκέδαση.

Η παραγωγή ακολουθεί τις κινήσεις μιας παρέας νεαρών που ζουν όλοι μαζί μέσα σε ένα σπίτι, εργάζονται μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα και ξενυχτάνε καθημερινά σε μπαρ και σε κλαμπ.

geo-2

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τις κοπέλες της σειράς να κυκλοφορούν στους δρόμους του Κάβου φορώντας μικροσκοπικά μαγιό, να κάνουν στριπτίζ μέσα σε νυχτερινά μαγαζιά και τους μπράβους ενός κλαμπ να πετάνε έξω από το μαγαζί έναν 24χρονο πρωταγωνιστή του σόου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου προέβη σε διαμαρτυρία πριν από μερικές εβδομάδες, κατηγορώντας την εκπομπή ότι «τα στιγμιότυπα που μαγνητοσκοπούνται περιλαμβάνουν κυρίως τις ακραίες και επικίνδυνες συμπεριφορές των Βρετανών τουριστών».

10

Κατηγόρησε το ριάλιτι ότι «προσβάλλει τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του Κάβου, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κέρκυρας», ζητώντας κατάσχεση του εξοπλισμού των συνεργείων και αποζημίωση για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν.

φδσδδ
Παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων της Κέρκυρας η σειρά συνέχισε ακάθεκτη τα γυρίσματά της αυτήν την εβδομάδα στην Αγία Νάπα της Κύπρου, με τις εξωφρενικές εικόνες από τα έκτροπα που εκτυλίχθηκαν εκεί να έχουν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα τηλεοπτικά συνεργεία της σειράς ήρθαν στη χώρα μας. Το περασμένο καλοκαίρι, επισκέφθηκαν τη Ζάκυνθο, τα Μάλια, την Ιο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και την Αθήνα και είχαν προκαλέσει και τότε φασαρίες.

Στη Ζάκυνθο η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, αφού οι πρωταγωνιστές κατάφεραν να κάνουν ζημιές χιλιάδων λιρών στη βίλα στην οποία έμεναν και να καταστρέψουν ένα σκάφος το οποίο χρησιμοποιούσαν.


Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στους συμμετέχοντες και την παραγωγή για το ποιος θα πληρώσει. «Από τη μία πλευρά η παραγωγή μας ενθαρρύνει να τρελαθούμε, αλλά όταν το κάνουμε δεχόμαστε επίπληξη και πρόστιμο», ανέφερε τότε παίκτρια της εκπομπής.

Οι Βρετανοί το πήραν από την Αμερική και το εξέλιξαν

Το ριάλιτι αυτό δεν το εμπνεύστηκαν οι Βρετανοί. Απλά το πήραν από την Αμερική όπου λέγεται Jersey Shore. Οι παίκτες περνούν μερικούς μήνες ξενυχτώντας κάθε βράδυ, κάνοντας μια εύκολη δουλειά και βέβαια οι ερωτικές σχέσεις κυριαρχούν. Οι συμμετέχοντες μαλώνουν για πράγματα της καθημερινότητάς του όπως για το καλύτερο λάδι μαυρίσματος και κάθε τόσο φιλάνε τα μπράτσα τους!


Η βρετανική εκδοχή είναι σαφώς πιο hardcore και το Geordie Shore, το οποίο σημειωτέων έχει την ένδειξη καταλληλότητας μόνο για ενήλικες. Ξεκίνησε το 2011 και πρωταγωνιστούν νεαροί Άγγλοι οι οποίοι ζουν στιγμές ακολασίας... Η ελληνικής καταγωγής πρωταγωνιστές του «Growing Up Greek» growing-up-greek Οι ιδέες της παραγωγής και του καναλιού κατά διαστήματα έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όπως το 2014 όταν το παιχνίδι ξεκίνησε στην ελληνική εκδοχή του! Ο λόγος για το «Growing Up Greek». Από το πρώτο επεισόδιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην ελληνοαμερικανική κοινότητα. Βασικό επιχείρημα των αντιδράσεων ήταν ότι το τηλεοπτικό σόου «προσβάλλει» τις αρχές, τις αξίες, την ιστορία και την παράδοση της Ομογένειας στην Αμερική.

Το «Growing Up Greek» αφορά μια ομάδα νέων ελληνικής καταγωγής (20 χρονών) στο Τάρπον Σπρινγκς της πολιτείας Φλόριντα, όπου υπάρχει μεγάλη κοινότητα ομογενών. 111Σε ανακοίνωση της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ ανέφερε τότε ότι «το σόου του MTV είναι μια κατάφωρη διαστρέβλωση της εμπειρίας να μεγαλώνεις σε μια ελληνοαμερικανική οικογένεια», προσθέτοντας ότι «το σόου είναι λανθασμένο, διότι απεικονίζει χαρακτήρες ως εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Αμερική και βασίζεται σε αρνητικά στερεότυπα». Επίσης, στην ανακοίνωση της ΑΧΕΠΑ αναφερόταν ότι το σόου «προκαλεί τεράστιο κακό» στο «ιστορικό Greektown» του Τάρπον Σπρινγκς, το οποίο φημίζεται για την ιστορία των Ελλήνων μεταναστών και των Καλύμνιων σφουγγαράδων της περιοχής. Το ριάλιτι παρακολουθούσε την ζωή μιας παρέας νεαρών παιδιών ελληνικής καταγωγής, περίπου 20 ετών, στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδα. Η καθημερινότητά τους είχε ελληνική διασκέδαση, συναναστροφή και ερωτικές σχέσεις με άλλους Ελληνοαμερικανούς αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται, ιδίως λόγω του χάσματος νοοτροπίας με τους Έλληνες γονείς και παππούδες.

Πηγή: newsbeast.gr