Τα αστέρια της σόουμπιζ που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα!

Gazzetta team
Τα αστέρια της σόουμπιζ που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα!
Άλλη μια φορά η Ελλάδα και η Μύκονος είναι ο πιο διάσημος προορισμός για διακοπές. Το gazzetta.gr συγκέντρωσε τα 10 πιο καυτά ονόματα της σόουμπιζ που επέλεξαν την χώρα μας για διακοπές.

Η Ελλάδα κάθε χρόνο αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τις διακοπές των μεγαλύτερων σταρ όλου του πλανήτη.

Μπορεί η ελληνική οικονομία να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση ο τουρισμός όμως δεν πάσχει ποτέ και όσο συνεχίζουν να τον στηρίζουν τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς σόουμπιζ δεν θα έχει πρόβλημα.

Το 2016 δεν αποτελεί εξαίρεση. Εκτός από τα μεγάλα ονόματα του αθλητισμού που επέλεξαν την χώρα μας και παγκόσμιοι σταρ διάλεξαν κυρίως το νησί των ανέμων για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Αντριάνα Λίμα

Το γνωστό μοντέλο ήρθε στην Μύκονο για ένα γαμήλιο πάρτι και κοντεύει να γίνει μόνιμη κάτοικος του νησιού. Έχει επιλέξει να περνάει τις διακοπές της εκεί και απολαμβάνει κάθε της στιγμή.

Κέιτ Χάντσον

Η πασίγνωστη ηθοποιός με το εντυπωσιακό κορμί επέλεξε την χώρα μας για να κάνει άλλη μια χρονιά τις διακοπές της. Συγκεκριμένα βρέθηκε στην Σκιάθο, απολαμβάνοντας την θάλασσα.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Στην Μύκονο βρέθηκε και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, απολαμβάνει μερικές στιγμές ξεκούρασης παρέα με 4 φίλους του.

Τζέραρντ Μπάτλερ

Ο 46χρονος ηθοποιός βρέθηκε μαζί με την σύντροφο του στην Μύκονο. Μετά το Κάπρι της Ιταλίας το διάσημο ζευγάρι πέρασε στιγμές χαλάρωσης και στο κοσμοπολίτικο νησί.

Τόμπι Μαγκουάιρ

Ο «Spiderman» κάνει κρουαζιέρα με την πολυτελή θαλαμηγό του και αποφάσισε να κάνει μια στάση στην Μύκονο.

Πάρις Χίλτον

Η γνωστή «χρυσή» κληρονόμος θέλησε με την σειρά της να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης στο νησί του Αιγαίου.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο

«Μύκονος μου έλειψες». Με αυτό το σχόλιο έκανε γνωστή την άφιξη της στο ελληνικό νησί, το πασίγνωστο μοντέλο, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, όπου για ακόμα μια φορά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

" I'm actually a mermaid "#foreveronvacation #paradise #mykonos

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Αριάνα Γκράντε

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε βρέθηκε για διακοπές στην Μύκονο ώστε να χαλαρώσει εν μέσω των καλοκαιρινών της συναυλιών.

Λίντσεϊ Λόχαν

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός διοργάνωσε ένα τεράστιο πάρτι για να γιορτάσει τα 30στα γενέθλια της και επέλεξε την Μύκονο για να το πραγματοποιήσει.

Beach hair! Good vibes have a blessed day. I love these Ray bans http://liketk.it/2oM9d @liketoknow.it

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Γουίλ Πούλτερ

Ο νεαρός ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε και αυτός να απολαμβάνει τις Μυκονιάτικες διακοπές του.

Πηγή βίντεο: Mykonos Live Tv