Μπάρακ Ομπάμα: Σε αγαπώ, Μισέλ (vid)

Gazzetta team
Μπάρακ Ομπάμα: Σε αγαπώ, Μισέλ (vid)
«Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι η χώρα σας δεν είναι υπέροχη. Είμαστε η πιο μεγάλη χώρα του πλανήτη», είπε η Μισέλ και ενθουσίασε τον σύζυγό της.

Την αγάπη του και το πόσο υπερήφανος είναι για τη σύζυγό του Μισέλ είπε με ένα tweet ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Η πρώτη κυρία μίλησε στο συνέδριο των Δημοκρατικών και ενθουσίασε τον σύζυγό της:

«Απίστευτη ομιλία από μία απίστευτη γυναίκα, δεν θα μπορούσαμε εγώ και η χώρα μας να είμαστε περισσότερο περήφανοι και ευλογημένοι που σε έχουμε ως Πρώτη Κυρία. Σε αγαπώ, Μισέλ», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του ο Μπάρακ ο Ομπάμα.



Μαγεύτηκε από την ομιλία της ο Ομπάμα
Στην ομιλία της η Μισέλ Ομπάμα εκθείασε την Χίλαρι Κλίντον. Είπε μεταξύ άλλων:
«Παρακολουθώ τις κόρες μου, δύο όμορφες, έξυπνες μαύρες γυναίκες να παίζουν με τα σκυλιά μας στην αυλή του Λευκού Οίκου», είπε η Μισέλ και συνέχισε: «Λόγω της Χίλαρι Κλίντον οι κόρες μας και οι γιοι μας το θεωρούν δεδομένο ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. Τη θαυμάζω γιατί ποτέ δεν εγκαταλείπει. Απέδειξε ότι μια γυναίκα μπορεί να γίνει πρόεδρος. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι η χώρα σας δεν είναι υπέροχη. Είμαστε η πιο μεγάλη χώρα του πλανήτη. Και όσο οι κόρες μας ετοιμάζονται να βγουν στον κόσμο χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που να αξίζει».




Πηγή: protothema.gr