O Λεβέντης είπε ότι ο Τσίπρας θα πάει σπίτι του να φάνε ψάρια (vid)

Gazzetta team
O Λεβέντης είπε ότι ο Τσίπρας θα πάει σπίτι του να φάνε ψάρια (vid)
«Έχουμε κανονίσει να συναντώμεθα, φιλικά», δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Οι καλές σχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, είναι γνωστές.

Οι δυο πολιτικοί αρχηγοί, αν και πολλές φορές έχουν ανταλλάξει εκατέρωθεν σκληρές κουβέντες, φαίνεται να συνδέονται από αμοιβαία αισθήματα συμπάθειας.

Τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί στις δηλώσεις του ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στις φιλικές σχέσεις που έχει με τον πρωθυπουργό, οι οποίες μάλιστα μεταφράζονται ως ένα πολιτικό φλερτ για μελλοντική συνεργασία.

Σε συνέντευξή του στο κανάλι «Εxtra», η οποία θα προβληθεί απόψε, o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποκάλυψε ότι θα κάνει πολύ σύντομα το τραπέζι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας για τις τηλεοπτικές άδειες ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα έχει την ευκαιρία να πει την γνώμη του στον πρωθυπουργό, καθώς όπως δήλωσε έχουν κανονίσει να συναντώνται.

«Μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία να πω την άποψη μου στον πρωθυπουργό, γιατί μπορεί να ερωτηθώ, γιατί έχω σύντομα ραντεβού. Έχουμε κανονίσει να συναντώμεθα, φιλικά πάντα. Τώρα θα έρθει σπίτι μου να φάμε», ανέφερε. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου το τι θα περιλαμβάνει το menou, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε θα φάμε καλά, θα φάμε ψάρια.


Πηγή: protothema.gr