Ποιος Τραμπ; Ηταν η βραδιά της κόρης του Ιβάνκα (vid & pics)

Gazzetta team
Ποιος Τραμπ; Ηταν η βραδιά της κόρης του Ιβάνκα (vid & pics)
Δεν είναι λίγοι αυτοί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, που συμφωνούν ότι η χθεσινή τελευταία βραδιά της κεντρικής διάσκεψης του κόμματος, ήταν η βραδιά της Ιβάνκα Τραμπ.

Δεν είναι λίγοι αυτοί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, που συμφωνούν ότι η χθεσινή τελευταία βραδιά της κεντρικής διάσκεψης του κόμματος, ήταν η βραδιά της Ιβάνκα Τραμπ, της μεγαλύτερης κόρης του Ντόναλντ Τραμπ, που φαίνεται ότι “έκλεψε την παράσταση” με την ομιλία που έκανε για τον πατέρα της.

Στη μηχανή αναζήτησης “Google” καταγράφηκαν περισσότερες έρευνες για την Ιβάνκα Τραμπ, παρά για τον πατέρα της, ο οποίος αποδέχτηκε επίσημα το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Η 34χρονη επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μίλησε για την επιθυμία του πατέρα της να κάνει την Αμερική καλύτερη, να βελτιώσει τις παροχές για τα παιδιά, τις αμοιβές των γυναικών, αλλά κι άλλα θέματα, με τέτοιο τρόπο, ώστε πολλοί χαρακτήρισαν την εικόνα της, ως “θετική” για το Λευκό Οίκο.

Άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί (;) η ίδια δεν έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

“Μία από τις καλύτερες ομιλίες, αν όχι η καλύτερη ομιλία στην αποψινή συνεδρίαση,” δήλωσε ο Κρις Χέροντ σύνεδρος από τη Γιούτα, που εργάστηκε στην καμπάνια του ανταγωνιστή του Τραμπ, Γερουσιαστή από το Τέξας, Τεντ Κρουζ.

Είναι ξανθιά, με ύψος 1,80 και πρώην μοντέλο με επιτυχημένη καριέρα. Ο διάσημος μπαμπάς της την προόριζε για κληρονόμο της αυτοκρατορίας του,Η 35χρονη Ιβάνκα Τραμπ, συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της αντιπροέδρου του κολοσσού του Τραμπ, της επιχειρηματία μόδας και της μητέρας τριών παιδιών. Δεν την ενοχλεί η κακή κριτική ως κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και η ίδια λέει: «Όταν είσαι εκτεθειμένος στα μάτια του κοινού, είναι πολύ αντιπαραγωγικό να σκέφτεσαι πώς σε βλέπουν οι άλλοι» λέει. «Απλά, πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Αν κάποιος θέλει να έχει εσφαλμένη άποψη για μένα, χωρίς να με γνωρίζει δεν ενοχλεί ιδιαίτερα, εκτός αν κάνω κάτι που ενισχύει αυτή την άποψη».



Πηγή: thetoc.gr