Ο μακελάρης της Νίκαιας έβγαζε selfies από το φορτηγό του τρόμου (pics)

Gazzetta team
Ο μακελάρης της Νίκαιας έβγαζε selfies από το φορτηγό του τρόμου (pics)
Οι εικόνες του Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέ τραβήχτηκαν στις 12 και στις 13 Ιουλίου.

Μία μόλις ημέρα πριν από την αιματηρή επίθεση στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ στη Νίκαια και ο Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέ, ο δράστης του νέου φονικού χτυπήματος στη Γαλλία, πόζαρε χαμογελαστός στο φορτηγό του τρόμου.

Έχοντας δίπλα του έναν φίλο, ο Μπουλέ φωτογραφίζονταν μέσα αλλά και έξω από το φορτηγό του τρόμου, το οποίο βάφτηκε με το αίμα 84 αθώων ανθρώπων.

Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε τον μακελάρη να ποζάρει στο εσωτερικό του φορτηγού και να κάνει την... γνωστή χειρονομία με το δάχτυλο, ενώ στην άλλη στέκεται με καμάρι δίπλα στο όχημα.

Το γαλλικό κανάλι TF1, το οποίο δημοσιοποίησε τις selfie του μακελάρη, μετάδωσε ότι οι συγκεκριμένες εικόνες τραβήχτηκαν στις 12 και στις 13 Ιουλίου -δηλαδή μία μόλις ημέρα πριν από το μακελειό.

Σύμφωνα επίσης με το TF1, ο άντρας ο οποίος εμφανίζεται στις δύο φωτογραφίες του Μπουλέ είναι ένας από τους συνολικά έξι ανθρώπους που συνελήφθησαν μετά την επίθεση, λόγω διασυνδέσεων που είχαν με τον δράστη, λεπτομέρειες για τις οποίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές από τις αρχές.

Ωστόσο, το στοιχείο της υπόθεσης που σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός ότι -σύμφωνα με τις αρχές- ο Μπουλέ τράβηξε λίγο πριν το «χτύπημα» selfie και στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ και στη συνέχεια τις έστειλε στους συγγενείς του στην Τυνησία!



Πηγή: protothema.gr