Μοίραζε ηρωίνη μέσα σε πάρκο της Πάτρας

Gazzetta team
Μοίραζε ηρωίνη μέσα σε πάρκο της Πάτρας
Η αυξημένη... κίνηση προκάλεσε υποψίες στα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού, που οργάνωσαν επιχείρηση και έπιασαν στα πράσα τη νεαρή

Πολλή κίνηση είχε μέρα μεσημέρι ένα παραλιακό πάρκο στην Πάτρα και προκάλεσε υποψίες στα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού, που οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με άνδρες των Ειδικών Αποστολών και έπιασαν στα πράσα μια νεαρή η οποία «εξυπηρετούσε» την… πελατεία της!

Η 25χρονη Ελληνίδα εντοπίστηκε να προμηθεύει ηρωίνη σε εννέα άτομα που έφταναν το ένα μετά το άλλο στο πάρκο και συνελήφθησαν μαζί της. Στην κατοχή των τεσσάρων κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης βάρους 4,8 γραμμαρίων, ενώ η νεαρή «πωλήτρια» είχε πάνω της 854 ευρώ και επτά κινητά τα οποία εξετάζονται.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών στον οποίο οδηγήθηκαν, άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση στην 25χρονη και διέταξε την κράτησή της, ενώ στους αγοραστές απήγγειλε κατηγορία για αγορά ναρκωτικών και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

Πηγή: protothema.gr